Toimintaterapeuttiliitto etsii viestinnän ammattilaista joukkoonsa

Toimintaterapeuttiliitto, tuttavallisemmin TOI, on akavalainen kuntoutusalan ammattiliitto, jolla on noin 3000 jäsentä. Haemme nyt joukkoomme viestinnän, sidosryhmätyön ja vaikuttajaviestinnän asiantuntijaa/päällikköä.

8.4.2021

Tarvitsemme yhteistyökykyisen ja monialaisen kollegan, joka toteuttaa ja kehittää ammattimaisesti liittomme sisäistä ja ulkoista viestintää. Tehtävä on uusi ja sitä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen perusteella.

Etsimämme osaaja liikkuu sujuvasti paitsi jäsenviestinnän myös yhteiskunnallisen viestinnän alueilla. Tehtäviin kuuluu jäsen- ja sidosryhmäviestinnän suunnittelua, sisällöntuotantoa eri kanaviin ja eri kohderyhmille. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sujuvaa kynää, viestintäjärjestelmien tuntemusta ja kykyä kehittää niitä. Yhtä lailla onnistuminen edellyttää ymmärrystä edunvalvontatyöstä.

Pienessä työyhteisössä tehdään tiimityötä asiantuntijoiden kanssa. Etsimämme henkilö kykenee toimimaan viestinnän valmentajana ja tukena muille asiantuntijoille kielenhuollosta strategisten viestien sparraukseen. Monipuolisiin tehtäviin voi toisinaan kuulua muutakin kuin suoraa viestintätyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen mutta myös vaativan tehtäväkentän. Toimintaterapeutteja työskentelee yhteiskunnan erilaisilla palvelusektoreilla.  Etsimämme henkilö arvostaa työ- ja toimintakyvyn edistämistä sekä ikääntyneiden omatoimista pärjäämistä arjessa. Viestintäammattilainen löytää liitostamme merkityksellisen työn.

Toimintaterapeuttiliitossa on kehittämismyönteinen, aktiivinen ja joustava työskentelyilmapiiri. Uudistamista tehdään jäsenlähtöisesti. Työskentelemme molemmilla kotimaisilla kielillä.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme järjestökokemusta, itsenäistä työotetta, organisointitaitoja sekä kannustavaa ja positiivista työotetta. Joustava asenne työtehtävien suhteen ja tiimityötaidot ovat meille tärkeitä. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Ruotsin kielen hyvästä suullisesta ja kirjallisesta osaamisesta on etua.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen (koeaika 6 kk) ja täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Toimintaterapeuttiliitossa on hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Kaikilla liiton työntekijöillä on mahdollisuus etätyöhön. Tehtäviin kuuluu jonkin verran iltatyöskentelyä.

Hakemukset 16.4. mennessä osoitteella kristina.holmberg@toimintaterapeuttiliitto.fi

Lisätiedot puheenjohtaja Kristina Holmberg puh. 040 759 5588