Toimintaterapeuttiliitto hakee juristia määräaikaiseen työsuhteeseen

Toimintaterapeuttiliitto hakee juristia määräaikaiseen työsuhteeseen TOIn juristin toimivapaan ajaksi. Työ alkaa 15.8.2022 tai sovittaessa ja päättyy 15.8.2023.

27.6.2022

Toimintaterapeuttiliitto, tuttavallisemmin TOI, on akavalainen kuntoutusalan ammattiliitto, jolla on noin 3000 jäsentä. Toimintaterapeutit työskentelevät yhteiskunnan erilaisilla palvelusektoreilla, yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla sekä palkansaajina ja yrittäjinä.

Haemme nyt joukkoomme juristia määräaikaiseen työsuhteeseen TOIn juristin toimivapaan ajaksi. Työ alkaa 15.8.2022 tai sovittaessa ja päättyy 15.8.2023.

Etsimme pieneen tiimiimme yhteistyökykyistä juristia, jolla on kokemusta tai kiinnostusta työoikeudesta. Vastaat Toimintaterapeuttiliiton palkansaaja- ja yrittäjäjäsenten puhelin- ja sähköpostineuvonnasta työoikeudellisissa asioissa. Vastaat myös työoikeuteen liittyvästä edunvalvonnasta: seuraat työlainsäädännön kehitystä ja alan työehtosopimuksia sekä teet niihin liittyvää vaikuttamistyötä. Teet tätä edunvalvontaa yhteistyössä keskusjärjestö Akavan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn sekä niihin kuuluvien muiden liittojen kanssa. Työhösi kuuluu myös jäsenkoulutusta sekä omaan työalueeseen liittyvää viestintää. Tehtävä voi osaamisesi mukaan sisältää myös terveydenhuoltoalan lainsäädäntöön sekä kuntoutusalan yrittäjyyteen liittyvää neuvontaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset mukaan akavalaisten juristien yhteistyöverkostoon. Saat ainutlaatuisen näköalapaikan sote-alan yhteiskunnallisiin muutoksiin, kuten sote- ja hyvinvointialueuudistukseen, ja pääset työskentelemään niihin liittyvien työoikeudellisten kysymysten parissa.

Toimintaterapeuttiliitossa on kehittämismyönteinen, aktiivinen ja joustava työskentelyilmapiiri.

Liitossa uudistetaan toimintaa ja toimintatapoja aktiivisesti ja jäsenlähtöisesti. Toimintaterapeuttiliitossa on hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Kaikilla liiton työntekijöillä on mahdollisuus etätyöhön, ja voit asua myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Arvostamme itsenäistä työotetta, mutta samalla työskentelet osana tiiviistä työyhteisöä, sillä tiimityö on meille tärkeää. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä joustava asenne ajoittain nopeastikin vaihtuvissa tilanteissa. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Ruotsin kielen osaamisesta on etua.

Sinulla on oikeustieteen ylempi korkeakoulututkinto (OTM/OTK) tai olet juuri valmistumassa. Arvostamme ymmärrystä työmarkkinajärjestelmästä sekä kokemusta neuvottelutoiminnasta. Katsomme eduksi sote- ja/tai kuntoutusalan järjestelmien ja lainsäädännön tuntemuksen.

Jos sinusta tuntuu, että olet sopiva vahvistus liittoomme, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi viimeistään sunnuntaina 31.7.2022 osoitteeseen mirella.drushinin@toimintaterapeuttiliitto.fi

Lisätietoja:

Mirella Drushin
Tiedustelut: ma 27.6. – pe 1.7.2022, 040 197 1797 / mirella.drushinin@toimintaterapeuttiliitto.fi