Työpaikkailmoitus: Tradenomit etsii asiakaskokemusjohtajaa, hakuaikaa 3.10. saakka

Nykyisen asiakaskokemusjohtajan siirtyessään urallaan eteenpäin, etsimme sinua ratkaisukeskeinen ja innovatiivinen asiakaskokemusjohtaja.

15.9.2021

Olet liitomme toiminnan kannalta merkittävässä roolissa, johtoryhmän jäsen ja kokeneena esihenkilönä mahdollistat asiantuntijatiimisi menestyksen.

– Vastaat jäsenhankinnasta, jäsenkunnan tyytyväisyydestä ja palvelujen jatkuvasta kehittämisestä ymmärtäen jäsenten odotuksia.
– Kokonaisvaltainen strateginen ajattelu ohjaa toimintaasi ja sinulla on näyttöjä tulosvastuullisesta johtamisesta.
– Sinulla on näkemystä ja kokemusta digitalisaatiosta, automatisoinnista sekä asiakaskokemuksen modernista johtamisesta palvelumuotoilun keinoin.
– Kehittämistyösi perustuu tiedolla johtamiseen, jossa datan yhdistely ja analysointi on keskeisessä roolissa.
– Haluat haastaa itseäsi, etkä pelkää muuttuvaa toimintaympäristöä. Päinvastoin, haluat vaikuttaa vahvasti ja toimia rohkeasti edelläkävijänä samaistuen yhteisön arvoihin.
– Tartut toimeen, olet kannustava ja innostava työyhteisön jäsen.
– Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävä on järjestömaailman näköalapaikka, jossa voit aidosti vaikuttaa! Tule mukaan tekemään tärkeää työtä tradenomien paremman työelämän puolesta. Työtä, jolla on merkitystä työuriin, koulutukseen ja tulevaisuuden edellytysten rakentamiseen. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä InHunt Groupin kanssa.

Kiinnostuithan? Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaina 3.10.2021: https://inhunt.fi/inhunt_jobs/asiakaskokemusjohtaja/

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunterit Tarja Ilvonen p. 050 569 1921 ja Pia Siukosaari p. 040 510 4505

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava ammattiliitto. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin. Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja jäseniä yhteisössämme on lähes 33 000. tradenomi.fi