Työpaikkailmoitus: Tradenomit etsii erityisasiantuntijaa

Etsimme Pasilan toimistollemme erityisasiantuntijaa vaikuttamisyksikköömme vahvistamaan työmarkkinaedunvalvontaamme.

14.1.2021

Tehtävänkuvassa painottuu julkisen sektorin toiminta ja kehittäminen sekä luottamusmiestoiminnan tukeminen. Työhön sisältyy myös jäsenistön neuvontaa ja kouluttamista, jäsentilaisuuksiin ja erilaisiin hankkeisiin sekä työryhmiin osallistumista.

Tuleva erityisasiantuntijamme tuntee työmarkkinakentän ja haluaa toimia jäsenistömme etujen ajajana. Monipuolisissa työtehtävissään hänellä on kyky hallita laajoja asiakokonaisuuksia sekä tuottaa tehtäviinsä liittyviä sisältöjä. Esiintymistilanteet ovat entuudestaan tuttuja, vuorovaikutus jäsentemme ja sidosryhmiemme kanssa on mielekästä. Hän kykenee pitämään langat käsissään ajoittain tiiviin työrytmin keskellä ja on valmis toteuttamaan suunnitelmia myös käytännön tasolla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme
– reipasta otetta ja asennetta
– oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti
– halua kehittää toimintaamme ja kehittyä tehtävässään
– kokemusta työmarkkina- ja järjestötoiminnasta sekä järjestökentän tuntemusta
– hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä verkostoitua
– matkustusvalmiutta kotimaassa sekä valmiutta ilta- ja viikonlopputöihin
– kielitaitoa
– soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset tehtävät kasvavassa palkansaajajärjestössä, mahdollisuuden kehittyä edunvalvontatyön ammattilaisena, hyvät etätyömahdollisuudet sekä muut kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tehtävä on vakituinen ja aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työhakemuksia cv:n ja palkkatoiveen kera odotamme saapuvaksi viimeistään 29.1.2021 kello 12.00 mennessä sähköpostitse ville-veikko.rantamaula@tradenomi.fi.

Lisätietoja tehtävästä 21.-22.1. kello 9-16 antaa edunvalvontajohtaja Ville-Veikko Rantamaula p. 040 832 6682.

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on noin 33 000 yhteisössämme.
tradenomi.fi