Verkkoseminaarien ja -lähetysten tallenteet

Tälle sivulle on tallennettu Akavan verkkoseminaarien YouTube-tallenteet.

28.5.2020

Lisäämme tälle sivulle tallenteet järjestämistämme verkkoseminaareista ja -lähetyksistä.

Haemme työmarkkinajohtajaa

Haemme Akavaan työmarkkinajohtajaa. Hänen vastuualueeseensa kuuluvat muun muassa työelämän ja työmarkkinoiden lainsäädäntö sekä niihin liittyvä vaikuttamistyö, työmarkkinajärjestelmän kehittäminen, eläkepolitiikka ja sosiaaliturva-asiat sekä vaativat kaksikanta- ja kolmikantaprosessit.
Katso verkkoseminaari »

Akavan verkkoseminaari 2.9.2020: Jaksaminen ja kuormitus vaativassa asiantuntijatyössä

Keskiviikkona 2.9. klo 11–12 Akava järjesti verkkoseminaarin ”Jaksaminen ja kuormitus vaativassa asiantuntijatyössä” Millaisia haasteita koronakevät ja etätyö ovat tuoneet erityisesti esimiestyöhön ja asiantuntijatyöhön? Miten kuormitusta voi vähentää ja hyvinvointia tukea? Miten otetaan huomioon kognitiivinen ergonomia? Mukana tilaisuudessa ovat Someron kaupunki ja Työterveyslaitos. Tarjolla on tutkittua tietoa, kokemuksia ja työkaluja hyvinvoinnin
Katso verkkoseminaari »

Akava Leadership -verkkoseminaari 29.5.2020: Pakotettu etätyö – uhka vai mahdollisuus?

Perjantaina 29.5. keskustellaan johtamisesta. Onko pakotettu etätyö meille uhka vai mahdollisuus? Tarjolla on kokemuksia etäjohtamisesta ja tietoa lainsäädännöstä. Tervetuloa mukaan, jos johtamisen ja työelämän teemat kiinnostavat. Akava Leadershipin verkkoseminaari on maksuton ja kaikille avoin. Keskustelemassa ovat Karoliina Huovila, työmarkkinajohtaja, Esimiehet ja asiantuntijat YTY ja Suvi Eriksson, urapalveluiden johtaja, Suomen Ekonomit.
Katso verkkoseminaari »