Hae Akavaan korkeakouluharjoitteluun

Akava hakee korkeakouluharjoittelijaa digipalvelujen kehittämiseen ja sisällöntuottamiseen.

19.11.2019

Onko sinulla kiinnostusta ja kokemusta digipalvelujen kehittämisestä? Oletko kiinnostunut chatbottien käsikirjoittamisesta ja videoiden tekemisestä? Haluatko kehittää nuorten aikuisten ammatillista järjestäytymistä?

Etsimme nyt korkeakouluharjoittelijaa aloittamaan kanssamme tammikuun 2020 aikana noin kolmeksi kuukaudeksi.

Toivomme sinulta

  • oma-aloitteisuutta, reippautta ja ennakkoluulotonta rohkeutta esittää meille ajatuksiasi, ideoitasi ja näkemyksiäsi sekä valmiutta myös rutiiniluonteisiin tehtäviin
  • sitoutumista työskentelyyn kanssamme kolmen kuukauden yhtäjaksoiseksi ajaksi
  • osaamista sosiaalisesta mediasta, videoista ja chatboteista
  • kiinnostusta tai kokemusta järjestötyöstä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jota saat myös itse olla mukana rakentamassa. Saat käytännön työkokemusta ja kartutat tietojasi työelämästä ja sen kehittämisestä. Saat tueksesi huipputiimin ja Akavan laajat verkostot. Harjoittelusta maksetaan 1300 euroa/kk, lisäksi tarjoamme työsuhde-etuja. Harjoittelu kestää noin 3 kuukautta. Toimistomme sijaitsee Itä-Pasilassa Helsingissä.

Lisätietoja antaa Akavan palvelupäällikkö Jaana Ignatius (jaana.ignatius@akava.fi, puh. 040 700 2225)

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse 9.12.2019 mennessä osoitteeseen jaana.ignatius@akava.fi. Voit liittää mukaan halutessasi myös lyhyen videoesittelyn tai työnäytteen.

 


Akava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö. Toimimme keskusjärjestönä 36 jäsenjärjestölle, joissa on yhteensä yli 600 000 jäsentä. Harjoittelija toimii järjestäytymisen edistämisen tiimissä tehden tiivistä yhteistyötä myös Akavan viestinnän ja opiskelijatoiminnan kanssa. Harjoittelijan työnkuva on monipuolinen kokonaisuus kehittämistä ja järjestötehtäviä, joiden päätavoite on nuorten aikuisten tavoittaminen ja kohtaaminen.