Hacking Higher Education Finland 2020 -ratkaisukilpailun finaali lähetetään 16.9.

Hacking Higher Education Finland on kilpailu, joka antaa uusille korkeakoulutuksen palvelukehitystä koskeville innovatiivisille ratkaisuille ja käytänteille tilaisuuden loistaa. Tervetuloa katsomaan finaalia 16.9. klo 14!

10.9.2020

Korkeakoulutus kehittyy jatkuvasti, mutta vuosi 2020 on vaatinut isojenkin harppausten ottamista uusien ratkaisujen saralla. Jatkuvan oppimisen rooli korkeakoulutuksessa on elintärkeä, ja sen edistämiseksi ja tuomiseksi kaikille saavutettavaksi on tehtävä muutoksia ja tuotava esille uusia ratkaisuja.

Hacking Higher Education Finland 2020 -finaali tuo näytille kymmenen tuomariston valitsemaa innovatiivista ratkaisuehdotusta. Finalisteihin voi tutustua etukäteen täällä. Lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja saa kunnian kantaa titteliä “Higher Education Developer of the year 2020”. Yleisöäänestys on jo auki, ja äänestää voi tämän linkin kautta.

Äänestys toimii siten, että kaksi satunnaisesti valittua kilpailuehdotusta näkyvät kerrallaan, ja niistä valitaan mieleisempi vaihtoehto. Tämän jälkeen kaksi seuraavaa ehdotusta ilmestyvät äänestettäväksi, ja tämä jatkuu, kunnes kaikki ehdotukset on käyty läpi.

 

Ilmoittaudu nyt mukaan seuraamaan finaalia

Finaali järjestetään digitaalisena verkkotapahtumana, jota kuka tahansa voi seurata Zoomin välityksellä. Katsojaksi ilmoittaudutaan etukäteen tämän linkin kautta.

Kaikki ilmoittautuneet saavat sähköpostitse Zoom-liittymislinkin tapahtumapäivän aamuna 16.9.2020. Ole mukana korkeakoulutuksen ja jatkuvan oppimisen etujoukoissa, ja tule kuulemaan ja inspiroitumaan uusista ja innovatiivisista ratkaisuista!

Hacking Higher Education Finland on kilpailu, jonka tarkoitus on antaa tilaisuus loistaa innovatiivisille uusille ratkaisuille ja käytänteille korkeakoulutuksen palvelukehityksen näkökulmasta jatkuvan oppimisen teemalla, kohdistuen esimerkiksi opiskelijoihin, alumneihin, henkilökuntaan, hallintoon, alueelliseen, kansalliseen tai kansainväliseen yhteistyöhön yritysten tai yhteiskunnan kanssa.

HHE Finland 2020 järjestetään yhteistyössä Akavan, Higher Education Innovation Partners -verkoston ja Dare to Learnin kanssa. Tapahtuman mahdollistajina toimivat myös ECIU University, Helsingin yliopisto sekä Turun yliopisto.

 

Tapahtuma Facebookissa

Lisätietoa: http://www.daretolearn.fi/hhefinland.html

 

Lue lisää aiheesta