Hacking Higher Education -kilpailu hakee parhaita ratkaisuja jatkuvaan oppimiseen 

Hacking Higher Education -kilpailu etsii uusia, innovatiivisia ratkaisuja jatkuvaan oppimiseen. Tavoitteena on kehittää korkeakoulujen palveluita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

15.6.2020

Kilpailu toteutetaan yhteistyössä Akavan, Higher Education Innovation Partners -verkoston ja Dare to Learnin kanssa. Kilpailu huipentuu 16. syyskuuta digitaalisessa muodossa järjestettävään interaktiiviseen finaalilähetykseen, jossa yleisö äänestää kymmenen finalistin joukosta voittajan.

Yhteiskehittämistä tarvitaan uusien ratkaisujen löytämiseksi

Akavan johtava asiantuntija Elina Sojonen pitää kilpailun sanomaa tärkeänä.

-Uusille jatkuvan oppimisen ratkaisuille on tarvetta ja kysyntää, kun luomme työikäisille mahdollisuuksia päivittää osaamistaan vastaamaan työelämän muutoksiin. Tässä työssä korkeakoulut ovat keskeisessä asemassa. Tämä kilpailu on paikka tuoda niiden osaamista näkyviin, Sojonen painottaa.

Solja Sulkunen on Higher Education Innovation Partners -verkoston aluillepanija ja kilpailun perustaja.

-Kilpailun perimmäinen tarkoitus on korostaa sitä, miten tärkeää on saada sidosryhmät mukaan korkeakoulujen kehittämiseen. Parhaat oppimisen palvelut rakennetaan yhdessä, Sulkunen sanoo.

Kilpailun pohjalta onkin syntynyt oma, palveluiden ja toimintamallien kehittämiseen suuntautunut HEIP-verkosto. Ensimmäistä kertaa Hacking Higher Education Finland -kilpailu järjestettiin Dare to Learn -oppimistapahtuman yhteydessä 2019.

Raati valitsee avoimen haun kautta ratkaisut finaaliin

Hacking Higher Education -kilpailu on avoin kaikille. Mukaan voi hakea jatkuvan oppimisen tuotteella tai ratkaisulla, jolla on selkeä kohderyhmä tai kekseliäs toteutustapa. Raati tekee ennakkokarsinnan ja valitsee finaaliin kymmenen parasta ratkaisua. Lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä ja saa kunnian kantaa titteliä “Higher Education Developer of the year 2020”.

 

Hae mukaan heti!  http://www.daretolearn.fi/hhefinland.html 

 

Lisätietoja kilpailusta:

Sohvi Kalaja
Pääkoordinaattori
sohvi.kalaja@daretolearn.fi

 

Solja Sulkunen
Higher Education Innovation Partners
solja.sulkunen@daretolearn.fi

 

Lue lisää aiheesta