Akavan maine on työmarkkinakeskusjärjestöjen paras

Akavan maine on paras, kun vertaillaan työmarkkinakeskusjärjestöjä. Tämä selvisi T-Median tutkimuksesta, joka tehtiin elokuussa 2019. Akavan erityisiksi vahvuuksiksi nousivat edunvalvonta ja talous.

13.12.2019

Tutkimukseen vastaajien mukaan Akava on osaava edunvalvoja, jonka toiminta nähdään vastuullisena ja taloudellisesti vakaana.  Tutkittuja osa-alueita olivat hallinto, talous, johto, innovaatiot, vuorovaikutus, edunvalvonta, työpaikka ja vastuullisuus. Kohderyhmänä olivat 16-65-vuotiaat valtakunnallisesti, ja otos on painotettu väestöä edustavaksi sukupuolen, iän ja asuinalueen mukaan.

-Akava tunnetaan asiansa osaavana vaikuttajana ja edunvalvontatyöhömme luotetaan. Tämä on meille ja jäsenliitoillemme tärkeä viesti.  Akava on vahva yhteiskunnallinen toimija, jolta odotetaan kykyä uudistumiseen maailman muuttuessa. Haluamme jäsenliittojemme kanssa olla edelläkävijöitä vaikuttamistyössä ja jäsentemme palvelemisessa, Akavan kehityspäällikkö Ida Mielityinen kertoo.

-Tavoitteemme on yhdistää palveluissamme uusinta teknologiaa ja syvää ymmärrystämme asiantuntijoiden työstä ja työelämästä. Näin tulevaisuudessa jokainen jäsen saa parasta henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua – jo ennen kuin osaa sitä edes kaivata. Edistämme myös kestävää ilmastopolitiikkaa omilla toimillamme. Olemme tulevaisuudessakin työelämän ja Suomen uudistaja ja jokaisen korkeakoulutetun yksilön turva, Mielityinen jatkaa.

Akavan kehityspäällikkö Ida Mielityinen

 

 

Akavan maine, T-Media 08/2019

 

T-Media on yritysten maineeseen ja vastuullisuuteen erikoistunut tutkimus- ja asiantuntijatoimisto.

 

Lisätiedot:

kehityspäällikkö Ida Mielityinen, 050 594 0731, ida.mielityinen@akava.fi

viestintäjohtaja Jyrki Kemppainen, 040 559 7196, jyrki.kemppainen@akava.fi