Palkansaajien Helsinki Pride -seminaari: Myytit nurin – näkyvätkö sateenkaaren värit työelämässä?

Tervetuloa palkansaajien Helsinki Pride -seminaariin keskiviikkona 28.6. kello 10.30–12.  Teemana on Myytit nurin – näkyvätkö sateenkaaren värit työelämässä?

5.5.2023

Tervetuloa palkansaajien keskusjärjestöjen SAK:n, Akavan ja STTK:n kaikille avoimeen työelämäseminaariin keskiviikkona 28.6. kello 10.30–12. Seminaari on Helsingin Klaus K -hotellin Rake-salissa (Erottajankatu 4C, 3. kerros). Ennen seminaaria on tarjolla vegaanista aamiaista alkaen kello 10.

Seminaarissa etsitään vastauksia muun muassa siihen, voiko työpaikalla tapahtuvaan syrjintään puuttua tehokkaasti ja onko sateenkaariperheillä samanlaiset oikeudet työelämässä kuin muilla perheillä. Näitä kysymyksiä pohtivat

  • Tiina-Emilia Kaunisto, Monimuotoiset perheet -verkoston työelämän erityisasiantuntija
  • Pekka Rantala, Setan hallituksen puheenjohtaja
  • Kristina Stenman, yhdenvertaisuusvaltuutettu
  • Terhi Uusitalo, Postin vastuullisuuspäällikkö
  • Iina Vilén, Varman henkilöstöyhdistyksen varapuheenjohtaja

Paneelikeskustelun juontaa Ammattiliitto Jytyn edunvalvontajohtaja Jukka Maarianvaara.

Tilaisuutemme on esteetön ja noudattaa turvallisemman tilan periaatteita. Esteetön sisäänkäynti on osoitteessa Bulevardi 2–4. Otathan huomioon myös hajusteyliherkät: suosittelemme välttämään voimakkaiden tuoksujen käyttöä tilaisuudessa.

Ruokahävikin vähentämiseksi arvostamme ennakkoilmoittautumista, mutta olet tervetullut mukaan paikalle myös hetken mielijohteesta.

Ilmoittaudu tästä:

https://link.webropol.com/ep/myytit-nurin

Seminaaria voi seurata myös järjestöjen Facebook-kanavilla ja Youtuben SAKtuubi-kanavalla.

SAK, Akava ja STTK osallistuvat myös Helsinki Pride -kulkueeseen lauantaina 1.7. Tarkempi aika, lähtöpaikka ja oma blokkipaikka selviävät myöhemmin. Varaa päivä jo kalenteristasi ja tule mukaan kulkueeseen!

Lue lisää aiheesta