Riitänkö ja jaksanko? Ratkaisuja nuorten työelämäpelkoon

Akava järjestää Porin SuomiAreenalla perjantaina 28.6. kello 10.00–10.45 keskustelutilaisuuden Riitänkö ja jaksanko? Ratkaisuja nuorten työelämäpelkoon.

6.6.2024

Tämän päivän nuoret ovat tulevaisuuden Suomen työntekijöitä, päättäjiä ja rakentajia. Moni nuori pelkää työelämän kuormittavuutta, hektisyyttä ja jopa loppuun palamista. Akavan SuomiAreena-keskustelutilaisuudessa perjantaina 28.6. kello 10–10.45 pohditaan, miten voimme turvata hyvinvoivan ja kestävän työelämän, johon nuoret uskaltavat astua mukaan turvallisin mielin.

Keskustelussa ovat mukana kansanedustaja Fatim Diarra, psykoterapeutti ja tietokirjailija Emilia Kujala, Nuorisoalan kattojärjestö Allianssin puheenjohtaja Aleksi Sandroos ja Suomen Ylioppilaskuntien Liitto SYL:n puheenjohtaja Akseli Tiitta. Paneelin juontaa toimittaja Kirsi Alm-Siira.

Akavan keskustelutilaisuus järjestetään Porissa Raatihuoneen puiston lavalla. Paneelikeskustelun aikana lavalle nousevat myös Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Pauliina Ryökäs ja Akavan puheenjohtaja Maria Löfgren.

Jäsenliittojemme tilaisuuksia SuomiAreenalla

Tutustu SuomiAreenan ohjelmaan täällä.