Akavan sairaanhoitajat ja Taja: On ollut suuri virhe ajaa alas hoitotyön johtamista

Kahta kolmesta suomalaista huolettaa, ettei terveydenhoitohenkilöstön määrä riitä tulevaisuudessa, kertoo tuore Terveysbarometri. Sen toteutti YouGov Finland Ifin toimeksiannosta.

23.10.2020
Lue lisää

Tradenomit: Tradenomien Veera Nyfors ehdolla Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi

Tradenomit esittää Veera Nyforsia Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi vuodelle 2021. Nyfors opiskelee Turun AMK:ssa liiketaloutta ja hän on ollut mukana Tradenomiopiskelijoiden toiminnassa vuodesta 2017 lähtien.

21.10.2020
Lue lisää

Tieteentekijät: Miksei vakituinen? -kampanja muistuttaa tieteentekijöiden vakaampien työurien ja työhyvinvoinnin merkityksestä

Miksei vakituinen? kysyy Tieteentekijät kampanjassaan, jossa kiinnitetään huomio yliopistojen määräaikaisten työsuhteiden valtavaan lukumäärään.

19.10.2020
Lue lisää

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia hakee jäsensihteeriä

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry hakee äitiys- ja vanhempainvapaan ajaksi määräaikaiseen työsuhteeseen jäsensihteeriä.

16.10.2020
Lue lisää

Suomen Psykologiliitto: Kun koulupsykologi on sotessa, yhteisöllinen työ kouluissa jää vähälle

Opiskeluhuollon psykologien työ on erilaista osana koulujen ja oppilaitosten organisaatiota verrattuna työhön osana sote-organisaatiota. Tämä käy ilmi sekä Psykologiliiton tuoreesta jäsentutkimuksesta että vertailemalla kuntien tietoja THL:n TEAviisari-verkkopalvelussa. Yhteisöllistä työtä tehdään sivistystoimessa enemmän kuin sote-organisaatiossa.

9.10.2020
Lue lisää

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ vaatii 2 miljardin euron palauttamista koulutukseen ja kuntien määrän karsimista

OAJ vaatii, että helmikuussa eduskunnalle annettavassa koulutuspoliittisessa selonteossa eduskuntapuolueet sitoutuvat nostamaan kasvatuksen, koulutuksen ja tutkimuksen rahoitusta vähintään 2 miljardilla eurolla sekä kuntien määrän karsimista noin sataan.

6.10.2020
Lue lisää