Akavan Erityisalat: Porvoon kaupunki keskeyttämässä palkanmaksun ilman perustetta

Porvoon kaupunki aikoo koronatilanteeseen vedoten keskeyttää palkanmaksun osalta jäsenistöämme. Akavan Erityisalat ei hyväksy Porvoon kaupunginhallituksen päätöstä. Tutkimme päätösten oikeudellisuuden ja riitautamme jälkikäteen epäselvät tapaukset.

3.4.2020
Lue lisää

Akavan Erityisalat: Joensuun kaupunki keskeyttänyt palkanmaksun ilman perustetta

Joensuun kaupunki on koronatilanteeseen vedoten keskeyttänyt palkanmaksun osalta jäsenistöämme. Akavan Erityisalat ei hyväksy Joensuun kaupungin päätöstä. Tutkimme päätösten oikeudellisuuden ja riitautamme jälkikäteen epäselvät tapaukset.

3.4.2020
Lue lisää

Akavan Erityisalat: Rovaniemen kaupunki keskeyttämässä palkanmaksun ilman perustetta

Rovaniemen kaupunki aikoo koronatilanteeseen vedoten keskeyttää palkanmaksun osalta jäsenistöämme. Akavan Erityisalat ei hyväksy Rovaniemen kaupungin päätöstä. Tutkimme päätösten oikeudellisuuden ja riitautamme jälkikäteen epäselvät tapaukset.

3.4.2020
Lue lisää

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO:Kansallisgallerialle uusi työehtosopimus – kiky-tunnit poistuvat, palkankorotukset yleisen linjan mukaisia

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestön JUKOn hallitus on hyväksynyt Kansallisgallerian uuden työehtosopimuksen ajalle 1.2.2020–31.3.2022.

3.4.2020
Lue lisää

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO: Neuvottelut kirkon 20 000 palkansaajan työehdoista sovitteluun

Neuvottelut kirkon noin 20 000 palkansaajan työehdoista siirtyvät sovitteluun. JUKOn kirkon sektorin neuvottelupäällikkö Anne Kaitainen arvioi, että kirkon virka- ja työehtosopimusneuvotteluihin tarvitaan valtakunnansovittelijan apua.

3.4.2020
Lue lisää

Akavan Erityisalat: Oulun kaupunki keskeyttämässä palkanmaksun ilman perustetta

Oulun kaupunki aikoo koronatilanteeseen vedoten keskeyttää palkanmaksun osalta jäsenistöämme. Akavan Erityisalat ei hyväksy Oulun kaupunginhallituksen päätöstä. Tutkimme päätösten oikeudellisuuden ja riitautamme jälkikäteen epäselvät tapaukset.

3.4.2020
Lue lisää