Ylemmät Toimihenkilöt YTN: Ylempien toimihenkilöiden palkkakehitys suotuisaa

Asiantuntija- ja esihenkilötyötä tekevillä keskiarvopalkka nousi kaksi prosenttia viime vuonna ollen 4917 euroa kuukaudessa. Työelämään siirtyneiden mediaanialkupalkka oli 3050 euroa kuukaudessa, jossa kasvua edellisvuodesta oli 30 euroa. Covid-pandemian seurauksena osalla vuosiansiot myös laskivat lomautusten tai irtisanomisten takia.

9.4.2021
Lue lisää

Insinööriliitto IL: Järjestöt selvittävät syitä tekniikan alan opintojen viivästymiselle

Pitkät opintoajat sekä opintojen keskeyttäminen ovat olleet ammattikorkeakoulujen teknisten alojen haaste jo pitkään. Asia huolestuttaa alan keskeisiä toimijoita. Tästä syystä seitsemän järjestöä on ryhtynyt selvittämään läpäisyn haasteita ja syitä opintojen keskeytymiselle.

8.4.2021
Lue lisää

Toimintaterapeuttiliitto etsii viestinnän ammattilaista joukkoonsa

Toimintaterapeuttiliitto, tuttavallisemmin TOI, on akavalainen kuntoutusalan ammattiliitto, jolla on noin 3000 jäsentä. Haemme nyt joukkoomme viestinnän, sidosryhmätyön ja vaikuttajaviestinnän asiantuntijaa/päällikköä.

8.4.2021
Lue lisää

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA: Palkkatutkimus 2020: Myyntialan merkitys näkyy palkkapussissa

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n teettämä tutkimus osoittaa, että myynnin ja markkinoinnin osaajien palkat ovat pysyneet koronapandemiasta huolimatta verrattain korkealla tasolla. Tutkimukseen vastanneiden mediaanipalkka oli 5 000 €/kk vuonna 2020. Hyväpalkkaisuus kuitenkin kohdentuu vain tietyille toimialoille. Lisäksi tutkimus osoittaa, että naisten palkat jäävät edelleen tuntuvasti miesten palkkoja jälkeen.

6.4.2021
Lue lisää

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY hakee viestinnän asiantuntijaa vakinaiseen työsuhteeseen

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY:ssä on työtä tarjolla viestinnän asiantuntijalle: Haemme sinua, joka hallitset monet viestinnän kanavat printtilehdestä sähköisiin työkaluihin ja jolla on kiinnostusta koulutus- ja markkinointiasioihin.

1.4.2021
Lue lisää

Akavan Erityisalat: Teknologiateollisuuden ratkaisu murentaa luottamusta työmarkkinoilla

Akavan Erityisalat on huolissaan työmarkkinoiden lisääntyvästä vastakkainasettelusta. Teknologiateollisuus kertoi tänään ilmoitusasiana merkittävistä, yleissitovuutta vaarantavista muutoksista työehtosopimustoimintaansa.

26.3.2021
Lue lisää