Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO tunnustelee jatkoa kunta-alan neuvotteluihin

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO on edelleen valmis kunta-alan työriidan ratkaisuun. Järjestö tunnusteleekin jatkoa neuvotteluille kaikkien osapuolten kesken, jotka ovat valmiita ratkaisua hakemaan.

13.5.2022
Lue lisää

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO: Kunta-alan toistaiseksi voimassa oleva ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu

JUKO tarkentaa tietoja kunta-alan toistaiseksi voimassa olevasta ylityö- ja vuoronvaihtokiellosta. Jatkamme maanantaina 18. huhtikuuta ilmoitettua koko kuntasektoria koskevaa ylityö- ja vuoronvaihtokieltoa.

13.5.2022
Lue lisää

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO irtisanoi kunnallisen pääsopimuksen – ”Neuvottelut voidaan aloittaa vaikka heti”

JUKO on irtisanonut kunta-alan pääsopimuksen keskiviikkona 11. toukokuuta. Sopimuksen voimassaolo lakkaa kuuden kuukauden kuluttua irtisanomisesta.

13.5.2022
Lue lisää

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO: Sovintoehdotuksen palkkaohjelma koko kunta-alalle oli oikea askel – ”Valitettavaa, ettei sovintoa syntynyt”

Kunta-alan kiistaan uudesta virka- ja työehtosopimuksesta ei ole saatu edelleenkään ratkaisua. Kaikki neuvotteluosapuolet eivät hyväksyneet sovittelulautakunnan sovintoehdotusta puolenpäivän määräaikaan mennessä keskiviikkona 11. toukokuuta.

13.5.2022
Lue lisää

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ: Katarina Murto on OAJ:n uusi puheenjohtaja

Varatuomari ja tanssinopettaja Katarina Murto on Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n seuraava puheenjohtaja. Murron valinta selvisi ensimmäisellä äänestyskierroksella OAJ:n valtuuston kokouksessa Helsingissä 10.5.

13.5.2022
Lue lisää