Vakava ry: Työpaikkailmoitus, perhevapaan sijaisuus

Haemme järjestösihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuusta 2019 alkaen. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus.

4.7.2019
Lue lisää

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY, Suomen Ammattivalmentajat SAVAL: Ammattivalmentajien määrä kasvaa – SAVAL etsii nyt uutta vetäjää

Ammattivalmentajien palvelu- ja edunvalvontajärjestön Suomen Ammattivalmentajat SAVALin toiminnanjohtaja Pekka Potinkara jättää tehtävänsä elokuun lopussa. Potinkara on luotsannut ammattivalmentajia vuodesta 2011. Sinä aikana järjestön jäsenmäärä on kasvanut kolmanneksella lähes tuhanteen.

28.6.2019
Lue lisää

Akavan Erityisalat, Suomen Geronomiliitto: Mitoitus myös vanhusten kotihoitoon

Suomen Geronomiliitto muistuttaa, että hoitajamitoituksen saanut ympärivuorokautinen hoito on vain murto-osa kaikista vanhuspalveluista. Liitto esittää mitoitusta myös vanhusten kotihoitoon, jossa hoidetaan nyt yhä huonokuntoisempia vanhuksia liian pienin resurssein.

28.6.2019
Lue lisää

Ylemmät Toimihenkilöt YTN: Luotettavaa työelämätietoa Oma luottamusmies -palvelusta

Ylemmät Toimihenkilöt YTN uudisti Oma luottamusmies -verkkopalvelunsa sisällöllisesti että visuaalisesti. Työelämän tietopalvelusta löytyy korkeakoulutetuille ja asiantuntijoille tietoa työsuhteen lainsäädäntöön sekä järjestäytymiseen liittyen

12.6.2019
Lue lisää

Insinööriliitto IL: Tuore selvitys sen vahvisti: hyvä johtaminen lisää kannattavuutta

Hyvä johtaminen ja esimiestyö lisäävät selkeästi yritysten kannattavuutta. Teknologiateollisuuden työhyvinvointihankkeessa tehty selvitys osoitti, että kannattavuudessa voi olla jopa useiden prosenttiyksiköiden eroja johtamisesta riippuvista syistä. Hyvällä johtamisella on myönteinen vaikutus myös työmotivaatioon ja työhön sitoutumiseen.

10.6.2019
Lue lisää