Professoriliitto: Vuoden professori 2021 – professori Juhani Knuuti

Professoriliitto on valinnut Vuoden Professoriksi 2021 lääketieteen professori Juhani Knuutin Turun yliopistosta. Valinta julkistettiin etäyhteyden kautta järjestetyillä Tieteen päivillä torstaina Helsingissä. Vuoden Professorin palkintosumma on 20 000 euroa.

15.1.2021
Lue lisää

Työpaikkailmoitus: Tradenomit etsii erityisasiantuntijaa

Etsimme Pasilan toimistollemme erityisasiantuntijaa vaikuttamisyksikköömme vahvistamaan työmarkkinaedunvalvontaamme.

14.1.2021
Lue lisää

Akavan Erityisalat: ”Et olisi viihtynyt nuorekkaassa tiimissä” – Rekrytointisyrjinnän kitkeminen vaatii lain tiukennuksen lisäksi asennemuutoksen

Rekrytointisyrjintä on polttava ja vaiettu ongelma myös hallinnon, viestinnän ja kulttuurin erityisaloilla, vahvistaa Akavan Erityisalojen jäsentutkimus. – Ilmiön kitkemiseksi tulee hyödyntää vuonna 2021 käynnistyvä yhdenvertaisuuslain osauudistus. Säädöstien lisäksi tarvitsemme ison asennemuutoksen, Akavan Erityisalat esittää.

13.1.2021
Lue lisää

Työpaikkailmoitus: Akavan Erityisalat hakee neuvottelupäällikköä neuvottelu- ja sopimustoimintaan määräaikaiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi hoidat itsenäisesti neuvottelu- ja sopimustoimintaa Akavan Erityisalojen yksityisellä sektorilla. Toimimme akavalaisessa Ylemmät Toimihenkilöt YTN:ssä, jossa tehtäviisi kuuluu järjestö- ja kaupan alan neuvottelu- ja sopimustoiminnan tehtäviä ja näiden alojen taustaryhmätoiminta, järjestöalalla sen vetäminen ja tämän alan vaikuttamistoiminta.

8.1.2021
Lue lisää

Insinööriliitto IL: Työuran alku ja loppuvaihe vaativat erilaiset työllisyyskeinot

Riski joutua työttömäksi on suurinta työuran alussa ja loppuvaiheessa myös tekniikan aloilla.

22.12.2020
Lue lisää

Suomen Työterveyshoitajaliitto: Työterveyshoitajat mukaan koronarokotustalkoisiin?

Koronarokotukset tullaan toteuttamaan Suomessa alkuvuodesta 2021. Tämä herättää kysymyksiä siitä, miten rokotukset tullaan toteuttamaan työikäiselle väestölle.

21.12.2020
Lue lisää