Ylemmät Toimihenkilöt YTN aloittaa painostustoimet teknologiateollisuudessa

Ylemmät Toimihenkilöt YTN vauhdittaa Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n kanssa käytäviä neuvotteluja uudesta työehtosopimuksesta julistamalla ylityökiellon teknologiateollisuudessa 4.–19.12. väliseksi ajaksi. Myös vapaa-ajalla matkustaminen työasioissa on kielletty kyseisenä ajankohtana.

3.12.2021
Lue lisää

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian selvitys: Työnantajat eivät kannusta sosiaalialan korkeakoulutettuja täydennyskoulutukseen

Lähes kolmannes sosiaalialan korkeakoulutetuista maksaa ammatillisen täydennyskoulutuksensa itse ja kouluttautuu omalla ajalla, käy ilmi Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian Jatkuva oppiminen sosiaalialalla 2021 -selvityksestä.

2.12.2021
Lue lisää

Työpaikkailmoitus: Professoriliitto hakee työsuhdejuristia

Etsimme työoikeuteen ja tekijänoikeusasioihin erikoistunutta juristia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Toimi on osa- tai kokoaikainen (60-100 %), ja tehtävänkuva muodostuu työajan perusteella. Tehtävä on uusi, ja se täytetään sopimuksen mukaan.

30.11.2021
Lue lisää

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia aluevaaleissa: Sosiaalialan työhyvinvoinnissa ei ole varaa säästää

Työhyvinvointiin investoiminen on tärkeä poliittinen valinta, joka kantaa pitkälle, korostaa Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia.

30.11.2021
Lue lisää

Tieteentekijöiden liitto: Vuoden tieteentekijä 2021 on Tapio Määttä

Tieteentekijöiden liitto on valinnut Vuoden tieteentekijäksi Itä-Suomen yliopiston akateemisen rehtorin Tapio Määtän. Valinta on sikäli poikkeuksellinen, että ensimmäistä kertaa palkinnon historiassa liitto palkitsee työnantajan edustajan.

26.11.2021
Lue lisää

Tekniikan akateemiset – TEK: Suomalainen insinöörityöpalkinto ja 30 000 euroa ABB:n Azipod®-ruoripotkurijärjestelmälle

Tekniikan akateemiset TEK ja Tekniska Föreningen i Finland TFiF päättivät antaa tällä kertaa palkinnon ihmisten sijaan teknologialle. ABB lahjoittaa koko summan John Nurmisen Säätiölle Itämeren ja sen perinnön pelastamiseksi.

26.11.2021
Lue lisää