Tiedotteet ja uutiset

Tällä sivulla on käytettävissä Akavan tuoreimmat tiedotteet ja uutiset sekä Akavan liittojen uusimmat uutiset.

9.9.2019

Uusimmat tiedotteet

Akavan liittojen jäsenmäärä kasvoi hienoisesti

Akavan liittojen jäsenmäärä vuoden 2023 alussa oli 616 000, missä oli kasvua edelliseen vuoteen 1 200 jäsentä. Maksavien jäsenten määrä kasvoi 177:llä ja opiskelijajäsenten määrä nousi 3 393:lla. Eniten uusia jäseniä sai Insinööriliitto ja suhteellisesti eniten kasvoi Akavan sairaanhoitajat ja Taja.
Lue lisää »

Uusimmat uutiset

Akavan puheenjohtaja Maria Löfgrenin puheenvuoro osaamisen merkityksestä Suomen suunta -julkistustilaisuudessa

Akavan puheenjohtaja Maria Löfgren piti puheenvuoron osaamisesta ja koulutuksesta Suomen suunta -hankkeen julkistustilaisuudessa 27. maaliskuuta 2023 Säätytalolla. Hän kuului hankkeen koordinaatioryhmään. Työmarkkinaosapuolet pohtivat hankkeessa yhdessä asiantuntijoiden kanssa keinoja vauhdittaa Suomen talouskasvua tulevalla vaalikaudella. Tavoitteena oli löytää Suomelle uusi kestävämpi suunta ja samalla vahvistaa työmarkkinaosapuolten vuoropuhelua.
Lue lisää »

Tee ehdotus Akava-yhteisön yrittäjäpalkinnon saajaksi

Myönnämme vuosittain yrittäjäpalkinnon tunnustuksena ansioituneelle yrittäjälle tai ammatinharjoittajalle. Tavoitteena on tuoda esille yrittäjyyden suurta merkitystä suomalaiselle yhteiskunnalle, talouskasvulle ja työllisyydelle. Kenet tulisi palkita tänä vuonna? Lähetä ehdotuksesi 31. toukokuuta mennessä.
Lue lisää »

Uusimmat uutiset Akavan liitoista