Verkkouutiset

Presidenttiehdokkaat pohtivat nuorten hyvinvointia ja tulevaisuutta paneelissamme

Järjestimme 28. marraskuuta 2023 presidenttiehdokkaille keskustelutilaisuuden, jonka aiheena oli nuoret ja nuorten hyvinvointi sekä hyvä työelämä nuorille. Ohesta voit katsoa tallenteen.

1.12.2023
Lue lisää

Kaisa Rihu Toimihenkilöarkiston johtajaksi

Filosofian maisteri Kaisa Rihu on valittu Toimihenkilöarkiston arkistonjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 2. tammikuuta 2024.

1.12.2023
Lue lisää

Akavan ajankohtaisseminaari vetosi yhteistyön ja työelämän turvan huomioimisen puolesta – akavalaiset neuvottelujen ja yhdessä sopimisen kannalla

Akavan ajankohtaisseminaarissa 1. joulukuuta keskusteltiin hallitusohjelmassa olevista työelämän ja sosiaaliturvan heikennyksistä ja niiden vaikutuksista. Seminaarissa esiteltiin keskeisiä tuloksia selvityksestä, joka kartoitti akavalaisten näkemyksiä muutosten valmistelusta sekä tuore työttömyys- ja lomautuskatsaus.

1.12.2023
Lue lisää

Lapset mukaan töihin -päivää vietetään 24. marraskuuta

Lapset mukaan töihin -päivää vietetään on 24. marraskuuta. Silloin on lasten vuoro tutustua työpaikkoihin. Teemapäivää vietetään valtakunnallisesti lapsen oikeuksien viikolla.

24.11.2023
Lue lisää

Akavan liittokokous oli koolla Akavatalolla

Akavan varsinainen liittokokous pidettiin Akavatalon Valopihalla 14. marraskuuta 2023. Kokouksen esityslistalla oli muun muassa toiminta- ja taloussuunnitelma vuodelle 2024 sekä hallituksen jäsenten valinta tulevalle kaudelle. Kokouksessa oli edustettuna 34 jäsenliittoamme. Puheenjohtaja Maria Löfgren käsitteli puheessaan ajankohtaista työmarkkina- ja yhteiskuntapoliittista tilannetta.

14.11.2023
Lue lisää

Akavan opiskelijat valitsi uusia toimijoita

Akavan opiskelijat valitsi kokouksessaan Akavatalossa 10. marraskuuta uusia toimijoita vuodeksi 2024. Uusi puheenjohtaja on Pauliina Ryökäs, joka edustaa Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimua.

10.11.2023
Lue lisää