Verkkouutiset

Kasvun katalyytit -verkkolähetys keskiviikkona 29.5.

Suomi tarvitsee kasvua. Kasvu syntyy korkeasta osaamisesta ja yrittäjyydestä. Tervetuloa seuraamaan verkkolähetystä kasvun ja yrittäjyyden vahvistamisesta.

15.5.2024
Lue lisää

EU:n ilmastopolitiikan vaikutukset Suomen talouteen – Oxford Economics -raportin julkaisu tiistaina 21.5.

Ilmastonmuutos on aikamme suurimpia haasteita. Ilmaston lämpenemisen pysäyttäminen vihreällä siirtymällä tarjoaa merkittäviä mahdollisuuksia Suomen taloudelle. Tervetuloa tiistaina 21.5. seuraamaan verkkolähetystä tilaisuudestamme, jossa Oxford Economics esittelee laatimansa raportin EU:n ilmastopolitiikan vaikutuksista Suomen talouteen.

13.5.2024
Lue lisää

Seminaari: Raskaus- ja perhevapaasyrjintä – totta vai tarua?

Onko raskaus- ja perhevapaasyrjintää olemassa työelämässä ja millaista syrjintää lapsiperheellistymiseen kohdistuu? Mitä näille haasteille voisi tehdä?

8.5.2024
Lue lisää

Maksuton Kesäduunari-info on kesätyöntekijöiden tukena koko kesän 

SAK:n, Akavan ja STTK:n yhteinen Kesäduunari-info avataan jälleen torstaina 2.5.2024. Kesätyöntekijät saavat palvelusta maksutonta neuvontaa työsuhteeseen liittyvissä kysymyksissä puhelimitse, WhatsAppissa ja yhteydenottolomakkeen kautta. Jokainen kesätyöntekijä voi ottaa yhteyttä neuvontapalveluun, eikä palvelun käyttö edellytä ammattiliiton jäsenyyttä.

2.5.2024
Lue lisää

Vaalikeskustelu 23.5.: Kuinka Euroopasta saadaan suunnannäyttäjä tutkimuksessa ja osaamisessa?

Suomen Akatemia ja Akava järjestävät torstaina 23.5. EU-vaalikeskustelun Tiedekulmassa. Tervetuloa!

26.4.2024
Lue lisää

Kohti EU-vaaleja: Työelämä ja EU, perjantaina 3.5. kello 10

Millainen rooli EU:lla on työelämän kehittämisessä jäsenmaissaan? Miten unionin yhtenäiset suuntaviivat ja säännöt muovaavat työmarkkinoita ja edistävät työntekijöiden oikeuksia? 

25.4.2024
Lue lisää