Ehdota Akavan yrittäjäpalkinnon saajaa

Akavan yrittäjäpalkinto myönnetään vuosittain ansioituneelle yrittäjälle tai ammatinharjoittajalle. Kenet palkitaan tänä vuonna? Lähetä ehdotuksesi 10. toukokuuta mennessä.

15.3.2021
Lue lisää

Työmarkkinajärjestöt: Etätyösuositus huomioitava mahdollisimman laajasti

Työmarkkinakeskusjärjestöt Akava, EK, KT, SAK ja STTK suosittelevat toimialaliittojen ja työpaikkojen huomioivan etätyösuosituksen niin laajasti kuin mahdollista.

9.3.2021
Lue lisää

Akava on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Akava on jälleen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka kannustaa tarjoamaan enemmän ja parempia kesätyöpaikkoja ja -kokemuksia 14–29-vuotiaille.

5.3.2021
Lue lisää

Laaja kannanotto: Kuntien päättäjät tukemaan elinikäistä oppimista  

Kaukokatseinen kunnan päättäjä työskentelee sen eteen, että jokaisen kuntalaisen on aidosti mahdollista kehittää jatkuvasti osaamistaan, toteavat keskeiset koulutuksen ja työelämän toimijat yhteisessä kannanotossaan. Akava on mukana kannanotossa.

4.3.2021
Lue lisää

Opiskelijajärjestöjen yhteinen kuntavaalikampanja: parempi opiskelijakaupunki tehdään yhdessä

Opiskelijajärjestöjen yhteinen kuntavaalikampanja kannustaa opiskelijoita äänestämään ja lisää tietoisuutta kansainvälisten opiskelijoiden äänioikeudesta.

2.3.2021
Lue lisää

Työmarkkinakeskusjärjestöt: Työ- ja opiskeluperusteinen maahanmuutto tukemaan Suomen kestävää kasvua

Työmarkkinakeskusjärjestöjen (EK, KT, SAK, Akava ja STTK) mielestä Suomi tarvitsee työ- ja opiskeluperusteiseen maahanmuuttoon uuden kunnianhimon tason. On tärkeää, että koronaepidemian jälkeen pääsemme nopeasti mukaan kestävään kasvuun. Se edellyttää osaavaa työvoimaa ja vastuullista sekä tavoitteellista maahanmuuttopolitiikkaa. Hyväksikäyttö työelämässä on torjuttava. Hallituksen puolivälitarkastelussa on huomioitava hallitusohjelman tavoitteiden toteutuminen.

19.2.2021
Lue lisää