Uraguru

Uraguru on Akavan ja Akavan jäsenliittojen chattibottiperhe. Botit keskustelevat ja auttavat nuoria sekä aikuisia opintoihin sekä työelämään liittyvissä tavallisimmissa kysymyksissä. Samalla botti kertoo, miten ammattiliitot ovat mukana korkeakoulutettujen urapoluilla. Kokeile, voisiko Uraguru auttaa sinuakin!

31.5.2019

Akavan Uraguru -chattibotti keskustelee työelämäasioista

Kaipaatko isompia muskeleita urapolullesi? Akavan Uraguru on chattibotti, joka neuvoo, ohjaa ja tsemppaa asioissa, jotka työelämässä askarruttavat. Kokeile, miten Uraguru voi auttaa sinua!

Uraguru englanniksi ja ruotsiksi

Uraguru englanniksi – Uraguru in English: Career Guru
Uraguru ruotsiksi – Uraguru på Svenska: Karriärguru

Nuorisobotti – Uragurun chattibotti keskustelee ammatinvalinnasta

Oletko yläkoululainen tai toisen asteen opiskelija? Tiedätkö, mitä teet seuraavaksi? Uragurun Nuorisobotti antaa sinulle rautaisen tietopaketin muun muassa ammateista, tutkinnoista, palkkauksesta ja työllistymisestä. Klikkaa kuvaa ja kokeile, voisiko Nuorisobotti auttaa sinua!

Kesätyöbotti – Uragurun chattibotti keskustelee kesätyötä koskevissa kysymyksissä

Kesätyöt mielessä? Kesätyöbotti kertoo perustietoa kesätyösuhteesta, kuten työsopimuksesta, työajasta, perehdytyksestä ja muista asioista, joista kesätyöntekijän on hyvä olla perillä. Uraguru auttaa sinua jo hakuvaiheessa. Klikkaa kuvaa ja kokeile, voisiko Kesätyöbotti olla avuksi!

Ammattibotti – Uragurun chattibotti keskustelee opinnoista ja työuranäkymistä

Oletko opiskelija tai vastavalmistunut? Uragurun Ammattibotti auttaa sinua tutustumaan korkeakoulutettujen uramahdollisuuksiin. Saat paljon tietoa työllistymisestä, oman osaamisesi kartoittamisesta ja vinkkejä urapolkusi etsimiseen. Klikkaa kuvaa ja kokeile, voisiko Uragurun Ammattibotti auttaa sinuakin!

 

 

Sukupolvibotti – Uragurun chattibotti selvittää eroja sukupolvien välillä

Mitkä suuret ilmiöt ovat vaikuttaneet milleniaaleihin tai Z-sukupolveen? Uragurun Sukupolvibotti auttaa ymmärtämään sukupolvikokemuksia suurten tapahtumien ja ilmiöiden kautta. Kokeile, voisiko Uraguru auttaa sinua ymmärtämään sukupolvien välisiä eroja paremmin!

Lue lisää aiheesta