Uraguru

Uraguru on Akavan ja Akavan jäsenliittojen chattibottiperhe. Botit keskustelevat ja auttavat nuoria sekä aikuisia opintoihin sekä työelämään liittyvissä tavallisimmissa kysymyksissä. Samalla botti kertoo, miten ammattiliitot ovat mukana korkeakoulutettujen urapoluilla. Kokeile, voisiko Uraguru auttaa sinuakin!

31.5.2019

Nuorisobotti – Uragurun chattibotti keskustelee ammatinvalinnasta

Uraguru-logo. Tarvitsetko apua? Uraguru auttaa Nuorisobotissa.

Oletko yläkoululainen tai toisen asteen opiskelija? Tiedätkö, mitä teet seuraavaksi? Uragurun Nuorisobotti antaa sinulle rautaisen tietopaketin muun muassa ammateista, tutkinnoista, palkkauksesta ja työllistymisestä. Klikkaa kuvaa ja kokeile, voisiko Nuorisobotti auttaa sinua!

Ammattibotti – Uragurun chattibotti keskustelee opinnoista ja työuranäkymistä

Uraguru-logo. Tarvitsetko apua? Uraguru auttaa Ammattibotissa.

Oletko opiskelija tai vastavalmistunut? Uragurun Ammattibotti auttaa sinua tutustumaan korkeakoulutettujen uramahdollisuuksiin. Saat paljon tietoa työllistymisestä, oman osaamisesi kartoittamisesta ja vinkkejä urapolkusi etsimiseen. Klikkaa kuvaa ja kokeile, voisiko Uragurun Ammattibotti auttaa sinuakin!

Kesätyöbotti – Uragurun chattibotti keskustelee kesätyötä koskevissa kysymyksissä

Uraguru-logo. Kesätyöt mielessä? Uragurun Kesätyöbotti auttaa.

Kesätyöt mielessä? Kesätyöbotti kertoo perustietoa kesätyösuhteesta, kuten työsopimuksesta, työajasta, perehdytyksestä ja muista asioista, joista kesätyöntekijän on hyvä olla perillä. Klikkaa kuvaa ja kokeile, voisiko Kesätyöbotti olla avuksi!

Akavan Uraguru -chattibotti keskustelee työelämäasioista

Uraguru-logo. Työt mielessä? Akavan Uraguru auttaa työelämäasioissa.

Kaipaatko isompia muskeleita urapolullesi? Akavan Uraguru on chattibotti, joka neuvoo, ohjaa ja tsemppaa asioissa, jotka työelämässä askarruttavat. Kokeile, miten Uraguru voi auttaa sinua!

Uraguru englanniksi ja ruotsiksi

Uraguru englanniksi – Uraguru in English: Career Guru
Uraguru ruotsiksi – Uraguru på Svenska: Karriärguru

 

Lue lisää aiheesta