Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO: Pitkän linjan työmarkkina- ja vaikuttajaviestijä Jaana Pohja JUKOn viestintäpäälliköksi

Filosofian maisteri Jaana Pohja on valittu akavalaisen Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestön JUKOn viestintäpäälliköksi. Tehtävässä 4. marraskuuta aloittanut Pohja vastaa osaltaan järjestön mediasuhteista, vaikuttajaviestinnästä ja sisäisestä viestinnästä.

6.11.2019

Aiemmin Pohja on työskennellyt viestintäpäällikkönä MTV:n yritysviestinnässä, Energiateollisuudessa ja SAK:ssa. Journalistina hän on työskennellyt muun muassa Ylen, MTV3:n ja STT:n uutisissa.

Jaana Pohja on kokenut työmarkkina- ja organisaatioviestijä. Hän on myös aktiivinen vaikuttajaviestijä, jonka monipuolinen yhteiskunnan, työmarkkinoiden ja työmarkkinapolitiikan tuntemus vahvistavat JUKOn viestintää ja brändiä, kertoo JUKOn toiminnanjohtaja Maria Löfgren.

JUKOlla on keskeinen rooli suomalaisessa yhteiskunnassa, kun se neuvottelee 200 000 korkeakoulutetun työntekijän ja esimiehen työsuhde-ehdoista kunnan, valtion, kirkon ja yliopistojen sopimusaloilla.

Hienoa päästä mukaan vaikuttamaan näin laajasti yhteiskuntaamme ja työelämäämme. Edustavathan JUKOn jäsenliitot keskeisiä sosiaali- ja terveydenhuollon, koulutuksen, tutkimuksen sekä turvallisuuden, valtionhallinnon ja kulttuurin ammattilaisia. JUKOlaisten ammattiliittojen jäsenet parantavat osaltaan maailmaa ja huolehtivat Suomen menestyksestä, Pohja toteaa.

Maailma muuttuu nyt nopeasti. Meillä on halu uudistua ja uudistaa. Haluamme JUKOssa näyttää suuntaa ja ohjaamme monien eri alojen kehitystä. Myös näiden avainasemassa olevien ammattilaisten palkkauksen on vastattava koulutusta ja työn vaativuutta, painottaa toiminnanjohtaja Maria Löfgren.

JUKOn edustamien alojen työehtosopimusneuvottelut alkavat ensi vuoden alussa. Kaikki JUKOn sopimukset päättyvät 31. maaliskuuta 2020.

Jäsenyhdistykset https://www.juko.fi/tata-on-juko/jasenyhdistykset-ja-liitot-1/

Lisätiedot:
Toiminnanjohtaja Maria Löfgren, p. 040 568 2798, Twitter @marialofg
Viestintäpäällikkö Jaana Pohja, p. 040 55 44 036, Twitter @JaanaPohja1

Tiedotteen alkuperäinen julkaisuaika 5.11.2019.