Kuntoutusalan Asiantuntijat ry valitsi liittokokouksessaan uudet puheenjohtajat

Kuntoutusalan Asiantuntijat ry valitsi liittokokouksessaan uudeksi 1. puheenjohtajaksi Jasu Forssin ja 2. puheenjohtajaksi Juho Korven.

13.1.2020

Aiemmin KA:n puheenjohtajina on vuorotellut jäsenliittojen, Suomen Toimintaterapeuttiliiton ja Suomen Fysioterapeuttien puheenjohtajat. Uudella järjestelyllä pyritään tehostamaan toimintaa ja viemään toimintaa strategisemmin eteenpäin. ”KA:n pitää tuottaa lisäarvoa jäsenliitoilleen. Uudella puheenjohtajajärjestelyllä saamme enemmän tekijöitä mukaan ja painoarvoa sanomallemme. Meitä on nyt enemmän tuomassa esiin kuntoutukseen liittyviä näkökulmia, ja voimme syventää yhteistyötä jäsenliittojen välillä.”, toteaa puheenjohtaja Jasu Forss.

Uusilla puheenjohtajilla on pitkäaikainen kokemus omien jäsenliittojen hallitustyöstä sekä KA:n toiminnasta. Molemmat työskentelevät kuntoutuksen kentällä, Jasu Forss toimintaterapeuttiyrittäjänä ja kuntoutuksen asiantuntijatehtävissä. Juho Korpi on fysioterapeutti ja toimii fysioterapian opettajana Turussa.

Suomessa on valtavasti kuntoutusalan osaamista, otetaan siitä kaikki irti! Hyvin hoidetusta kuntoutuksesta hyötyy koko yhteiskunta. Me Kuntoutusalan Asiantuntijat yhdistämme fysioterapeuttien ja toimintaterapeuttien osaamisen, jotta kuntoutus pääsee arvoiseensa asemaan Suomessa.

Yhteystiedot:
1.puheenjohtaja Jasu Forss jasu.forss@kuntoutusala.fi, p. 044 320 3670
2.puheenjohtaja Juho Korpi juho.korpi@kuntoutusala.fi, p. 045 650 3436