Tämä on Akava Leadership

Akava Leadership on johtamis- ja esihenkilötyötä tekevien tueksi perustettu verkosto ja alusta aktiiviselle yhteiskunnalliselle keskustelulle. Liity mukaan LinkedIn-ryhmään. Akava Leadership on avoin kaikille teemoista kiinnostuneille.

13.12.2019

Akava Leadership on verkosto johtamis- ja esihenkilötyötä tekevien tueksi. Akava Leadership -verkostoa ylläpitävät Akava ja Akavan jäsenjärjestöt.

Akavalaisista jopa neljäsosa työskentelee johtajina tai esihenkilötehtävissä

Akavalaisista jopa 25 % toimii johto- tai esihenkilötehtävissä. He toimivat eri toimialoilla ja työnantajasektoreilla, mutta esihenkilötyöhön liittyvät kysymykset ovat usein kaikille samanlaisia. Heidän tekemänsä työ on äärimmäisen tärkeä niin yksittäisten työntekijöiden kuin koko työyhteisön dynamiikan kannalta; ammattitaitoinen esihenkilötyö vaikuttaa myönteisesti työhyvinvointiin ja edelleen työn tuottavuuteen.

Tulevaisuuden työpaikoilla tarvitaan entistä syvempää yhteistyötä ja vastavuoroisuutta henkilöstön, kumppanien ja asiakkaiden kanssa. Lähin esihenkilö on tärkeä muutoksentekijä organisaatiossa; muutos vaatii aikaa, sitoutumista ja hyvää johtamista. Erilaisten työkalujen avulla esihenkilö voi edesauttaa muutoksen onnistumista.

Akava Leadership kokoaa esihenkilöt yhteen

Akava perusti vuonna 2013 yhdessä jäsenliittojensa kanssa erityisen verkoston johtamis- ja esihenkilötyötä tekevien tueksi.  Toiminnan tavoitteena onherättää ja innostaa esihenkilönä työskenteleviä akavalaisia kehittymään ja verkostoitumaan.

Tervetuloa mukaan LinkedInissä!  Akava Leadership

Uutisia ja sisältöjä

Liity Akava Leadership -LinkedIn-ryhmään

Akava Leadership

Lisätietoja:

Jaana Ignatius

Jaana Ignatius

kehityspäällikkö

+358407002225

Miika Sahamies

Miika Sahamies

johtava asiantuntija

+358505305366

Lue lisää aiheesta