Tämä on Akava Leadership

Akava Leadership on johtamis- ja esihenkilötyötä tekevien tueksi perustettu verkosto ja alusta aktiiviselle yhteiskunnalliselle keskustelulle. Liity mukaan LinkedIn-ryhmään. Akava Leadership on avoin kaikille teemoista kiinnostuneille.

13.12.2019

Akava Leadership on verkosto johtamis- ja esihenkilötyötä tekevien tueksi. Akava Leadership -verkostoa ylläpitävät Akava ja Akavan jäsenjärjestöt.

Akavalaisista jopa neljäsosa työskentelee johtajina tai esihenkilötehtävissä

Akavalaisista jopa 25 prosenttia toimii johto- tai esihenkilötehtävissä. He toimivat eri toimialoilla ja työnantajasektoreilla, mutta esihenkilötyöhön liittyvät kysymykset ovat usein kaikille samanlaisia. Heidän tekemänsä työ on äärimmäisen tärkeä yksittäisten työntekijöiden ja koko työyhteisön dynamiikan kannalta. Ammattitaitoinen esihenkilötyö vaikuttaa myönteisesti työhyvinvointiin ja edelleen työn tuottavuuteen.

Tulevaisuuden työpaikoilla tarvitaan entistä syvempää yhteistyötä ja vastavuoroisuutta henkilöstön, kumppanien ja asiakkaiden kanssa. Lähin esihenkilö on tärkeä muutoksentekijä organisaatiossa. Muutos vaatii aikaa, sitoutumista ja hyvää johtamista. Erilaisten työkalujen avulla esihenkilö voi edistää ja auttaa muutoksen onnistumista.

Akava Leadership kokoaa esihenkilöt yhteen

Akava perusti vuonna 2013 yhdessä jäsenliittojensa kanssa verkoston johtamis- ja esihenkilötyötä tekevien tueksi.  Toiminnan tavoitteena on herättää ja innostaa esihenkilönä työskenteleviä akavalaisia kehittymään ja verkostoitumaan.

Tervetuloa mukaan LinkedInissä!  Akava Leadership

Uutisia ja sisältöjä

Liity Akava Leadership -LinkedIn-ryhmään

Akava Leadership

Lisätietoja:

Jaana Ignatius

kehityspäällikkö

+358 40 700 2225

Miika Sahamies

johtava asiantuntija

+358 50 530 5366

Lue lisää aiheesta