Nimityksiä Tradenomeissa

Helna Luoto viestinnän asiantuntijaksi, Julietta Murden viestintäassistentiksi ja Iiro Rauhala alue- ja tapahtumakoordinaattoriksi.

11.4.2022

Helna Luoto on nimitetty 18.3. alkaen viestinnän asiantuntijaksi. Jatkossa hän vastaa monikanavaisesta jäsenviestinnästämme, sisällöntuotannosta, viestintäkanavien ylläpidosta ja kehittämisestä sekä verkkosivustomme sisällöistä ja tekniikasta. Luoto on työskennellyt Tradenomeissa vuodesta 2019 saakka viestinnän koordinaattorina.

Helnan tavoittaa jatkossakin puhelimitse numerosta 050 476 1194 ja sähköpostitse helna.luoto@tradenomi.fi.

Huhtikuun alussa toimistollamme aloitti viestintäassistenttina Julietta Murden. Hän vastaa mm. materiaalituotannosta, uutiskirjeistä, taittotöistä sekä avustaa viestintäkanavien ylläpidossa. Lisäksi hän osallistuu tutkimuksen ja tiedontuotannon avustaviin tehtäviin.

Murden valmistuu keväällä 2022 tradenomiksi, suuntautumisenaan viestintä ja markkinointi. Opintojensa ohella hän on työskennellyt kaupan alalla ja viime syksynä hän suoritti opintoihinsa sisältyvän työharjoittelun viestintätiimissämme.

Juliettan tavoittaa jatkossa puhelimitse numerosta 050 556 6639 ja sähköpostitse julietta.murden@tradenomi.fi

Toimistollamme aloitti 28.3. työnsä Iiro Rauhala. Hän toimii alueyhdistystemme ja verkostojemme tukena toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa, kehittää yleisellä tasolla aluetoimintaamme sekä kouluttaa aktiivejamme. Lisäksi hän vastaa valtakunnallisen sekä alueellisen tapahtumatarjontamme suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Rauhala siirtyi Tradenomeihin IT-sektorin myyntitehtävistä ja on valmistunut tradenomiksi Turun AMK:sta vuonna 2020. Hänellä on kokemusta luottamustehtävistä mm. Tradenomiopiskelijoiden sekä aluetoimintamme osalta.

Iiron tavoittaa jatkossa puhelimitse numerosta 040 128 3956 ja sähköpostitse iiro.rauhala@tradenomi.fi.

 

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on noin 33 000 yhteisössämme.
tradenomi.fi