Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia tukee Maria Teikaria Akavan uudeksi puheenjohtajaksi – valmiudet kehittää tulevaisuuden työelämää ja ay-liikettä

Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia on päättänyt asettua tukemaan hallintotieteiden maisteri, palvelujohtaja Maria Teikaria Akavan uudeksi puheenjohtajaksi. Talentian hallitus päätti asiasta tänään haastateltuaan Teikaria ja nykyistä Akavan puheenjohtajaa Sture Fjäderiä.

15.5.2020

– Maria Teikari on uudistamiskykyinen johtaja, joka pystyy kehittämään suomalaista työelämää ja ammattiyhdistysliikettä seuraavalle, tulevaisuuden tasolle. Lisäksi hän edustaa yhdenvertaisuuden periaatteita, jotka ovat Talentian jäsenille tärkeitä, Talentian puheenjohtaja Tero Ristimäki summaa hallituksen yksimielisestä päätöksestä.

Akavan puheenjohtaja toimii yhteiskunnallisesti varsin merkittävässä tehtävässä. Talentia on tyytyväinen, että nyt tehtävään valittava henkilö valitaan avoimilla vaaleilla.

– Samalla ehdokkaiden välille saadaan avointa ja raikasta keskustelua, joka parhaimmillaan vie ammattiyhdistysliikettä eteenpäin, Talentian hallitus toteaa.

Uusi puheenjohtaja valitaan Akavan liittokokouksessa elokuussa.

Lisätietoja:
Tero Ristimäki, puheenjohtaja, puh. 040 583 2657
Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia