Suomen Terveydenhoitajaliitto: Tiina Mäenpää jatkaa Terveydenhoitajaliiton puheenjohtajana

TtT, terveydenhoitaja Tiina Mäenpää jatkaa Terveydenhoitajaliiton puheenjohtajana kauden 2021–2024. Valinnan teki Terveydenhoitajaliiton edustajisto kokouksessaan 28.11. Samalla valittiin myös Terveydenhoitajaliiton hallitus seuraavalle nelivuotiskaudelle.

30.11.2020

– Olen todella iloinen uudelleen valinnastani. Puheenjohtajana toimiminen on ollut näköalapaikka niin terveydenhoitajien ja audionomien laaja-alaiseen edunvalvontatyöhön kuin ennaltaehkäisevän työn asemaan terveydenhuollossa. Olen kokenut työni erittäin mielekkääksi ja mahdollisuudet vaikuttaa terveydenhoitajatyöhön ja audionomien työhön merkitykselliseksi, Tiina Mäenpää toteaa.

Mäenpään mukaan tulevalla puheenjohtajakaudella korostuvat entisestään Suomen heikentyneen taloustilanteen vaikutukset jäsenistöön ja erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen vaikutukset työtehtäviin ja asiantuntijuuden rooliin.

– Haluan vaikuttaa siihen, että sote-uudistuksessa painopisteenä olevat ennaltaehkäisevä työ ja perusterveydenhuollon vahvistaminen konkretisoituvat käytännön toimiksi. Terveydenhoitajilla on laaja väestön terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän työn osaaminen, jota kannattaisi nyt muutostilanteessa hyödyntää nykyistä paremmin. Olen edelleen innokkaasti edistämässä ja kehittämässä Terveydenhoitajaliiton jäsenten edunvalvontatyötä.

Lisätiedot:
Tiina Mäenpää, puh. 044 542 0557, tiina.maenpaa@terveydenhoitajaliitto.fi

Tiedotteen alkuperäinen julkaisuaika 28.11.2020.