Tradenomiliitto TRAL:n nimityksiä: Sampo Riikonen opiskelija-asiantuntijaksi

TRALin opiskelija-asiantuntijaksi on nimitetty Sampo Riikonen. Hän aloitti tehtävässä 5.8.2019. Riikonen vastaa opiskelijajäsenhankinnasta ja kenttätoiminnasta, koordinoi opiskelijatapahtumia, osallistuu opiskelijapalveluiden kehittämiseen sekä ammattikorkeakoulujen kanssa tehtävään yhteistyöhön.

15.8.2019

Riikonen opiskelee tradenomiksi Karelia AMK:ssa ja on toiminut Joensuun Tradenomiopiskelijoiden Kilta ry:ssä luottamustehtävissä mm. puheenjohtajana. Riikonen siirtyi TRALiin Abloy Oy:stä.

Riikosen tavoittaa numerosta 050 5644 947 ja sähköpostitse sampo.riikonen@tral.fi.

Ville-Veikko Rantamaula vt. toiminnanjohtajaksi

TRALin vt. toiminnanjohtajana toimii 20.6. alkaen vaikuttamisyksikön johtaja Ville-Veikko Rantamaula. Hän hoitaa oman toimensa ohessa hallinnollisia tehtäviä ja toimii henkilökunnan esimiehenä. Uuden toiminnanjohtajan rekrytointi käynnistyy elokuussa.

Rantamaulan tavoittaa numerosta 040 832 6682 ja sähköpostitse ville-veikko.rantamaula@tral.fi
Tradenomiliitto TRAL on tradenomi- ja tradenomi (YAMK)-tutkinnon suorittaneiden oma ammattijärjestö. Edustamme ja palvelemme jäseniämme työsuhteisiin ja työelämään liittyvissä kysymyksissä. Edistämme tutkinnon tunnettuutta ja tradenomien urakehitysmahdollisuuksia. Olemme lähes 33 000 jäsenellämme Akavan viidenneksi suurin jäsenjärjestö. tral.fi