Tradenomit: Asiakaskokemuspäälliköksi Aleksi Rankka

Tradenomien uudeksi asiakaskokemuspäälliköksi on nimitetty 10.11.2021 Aleksi Rankka. Tehtävässään hän vastaa liiton asiakaskokemuksen ja digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä, jäsenhankinnasta sekä jäsenpalvelujen ylläpidosta ja siihen liittyvästä sidosryhymäyhteistyöstä. Rankka toimii palveluyksikön esihenkilönä ja osallistuu myös johtoryhmä- sekä hallitustyöskentelyyn.

18.11.2021

Rankka siirtyy tehtäväänsä projektipäällikön tehtävästä, jota hän on liitossa hoitanut vuodesta 2019 alkaen. Tässä tehtävässä hänen vastuullaan oli kehityshankkeita liittyen mm. palvelukanaviin, jäsenkokemukseen sekä sähköisiin järjestelmiin. Sitä ennen hän työskenteli usean vuoden ajan Tradenomien opiskelijatoiminnan parissa toimien opiskelija ja nuorisoasiantuntijana sekä opiskelijaliiton toiminnanjohtajana.

Lisätiedot:
Aleksi Rankka, asiakaskokemuspäällikkö
p. 045 651 3026
aleksi.rankka@tradenomi.fi

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on lähes 33 000 yhteisössämme. tradenomi.fi