Tradenomit: Joonas Miettinen työmarkkinatutkijaksi

YTM Joonas Miettinen aloitti työnsä 15.4. toimistollamme työmarkkinatutkijana. Jatkossa hän vastaa kokonaisvaltaisesti tutkimustyöstämme ja tiedontuotannostamme.

18.4.2024

Tehtävässään hän suunnittelee ja toteuttaa liiton omat tutkimukset, tuottaa näistä analyysit ja sisällöt toimintamme tueksi. Lisäksi työmarkkinatutkija koordinoi yhteistyökumppanien kanssa toteutettavat tutkimukset sekä liitollemme toteutettavat opinnäytetyöt.

Miettinen osallistuu edustajanamme erilaisiin hanke- ja tutkimusryhmiin kuten neuvottelujärjestömme Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n tutkimustoimintaan.

Miettisellä on pitkä kokemus tiedontuotannosta ja työelämän tutkimuksesta niin yliopistolla kuin palkansaajakentässäkin. Viimeiset kymmenen vuotta hän työskenteli Akavassa tutkijana.

Joonaksen tavoittaa puhelimitse numerosta 044 515 3511 ja sähköpostitse joonas.miettinen@tradenomi.fi.

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on lähes 33 000 yhteisössämme. tradenomi.fi

 

Yhteyshenkilö:

Anu Väätäjä
Viestintäjohtaja, päätoimittaja
Ylemmät Toimihenkilöt YTN, viestintäpäällikkö
p. +358 (0)50 372 7395
Twitter: @AnuVaataja
FI – Ratavartijankatu 2 A, 00520 Helsinki
tradenomi.fi