Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY: Ammattivalmentajien edunvalvontajärjestö SAVALin uudeksi toiminnanjohtajaksi valittiin Raino Nieminen

Suomen Ammattivalmentajat SAVAL on palvelu- ja edunvalvontajärjestö, johon kuuluu jo lähes tuhat ammattivalmentajaa tai muissa valmennustehtävissä toimivaa. Toiminnanjohtajaksi valittu Raino Nieminen on toiminut urheiluvalmennuksen ja valmentajakoulutuksen parissa yli kahdenkymmenen lajin parissa yli kahden vuosikymmenen ajan. Nieminen toimii tällä hetkellä Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä valmennuskeskuksen varajohtajana. Hän aloittaa uudessa työssään lokakuun alussa.

30.8.2019

– SAVALilla on hyvin keskeinen rooli suomalaisessa urheilussa. Oma kokemukseni on, että liitto tukee ja neuvoo ammattivalmentajia uran eri vaiheissa, mikä pitkällä aikavälillä tuo työrauhaa niin valmentajille kuin seurojen johdollekin, sanoo Nieminen.

– Pidän tärkeänä tehtävänä tuoda esille ammattivalmentajien työn arvon urheilussa. Lisäksi uskon, että SAVALin tunnettuutta ja arvostusta voi edelleen kasvattaa.

– Näimme, että Niemisellä on urheiluvalmennuksen laaja-alainen tuntemus ja kokemus. Lisäksi pidimme arvokkaana laajoja verkostoja alan toimijoihin, SAVALin hallituksen puheenjohtaja Erkka Westerlund sanoo.

Lisätietoja:
Raino Nieminen, puh. 040 5332 987

SAVALin puheenjohtaja Erkka Westerlund, puh. 040 053 3256

Suomen Ammattivalmentajat SAVAL on ammattivalmentajien palvelu- ja edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on auttaa jäseniään moninaisissa työelämän kysymyksissä. SAVAL on akavalaisen Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYn jäsenyhdistys. YTYssä on jäsenyhdistyksineen 11 000 jäsentä, joista SAVALin jäseniä on 960.