Tiedoksi medialle: Akavan ja liittojen toimet tiistaina 6.2.

Akavan hallitus teki kokouksessaan 19.1. päätöksen ulosmarsseista, joiden järjestämistä Akava koordinoi. Katsomme, että hallitusohjelman työelämää koskevat tavoitteet ja keinot keskenään ristiriitaisia. Olemme neuvottelujen ja sopimisen kannalla. Ehdotuksemme tilanteen ratkaisemiseksi eivät ole saaneet vastakaikua, joten ilmaisemme mielipiteemme entistä painokkaammin marssimalla ulos työpaikoilta.

2.2.2024

Ulosmarssit työpaikoilta tapahtuvat helmikuun 6. päivänä kello 14–16 pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Tuotamme studiolähetyksen näiden tapahtumien aikana kello 14–16. Lähetyksemme tuo tunnelmia ulosmarssitapahtumista ja haastattelemme niihin osallistuvia akavalaisia muun muassa siitä, mitä hallituksen työelämäuudistukset merkitsisivät heille. Lisäksi lähetyksessä on haastateltavana puheenjohtajamme Maria Löfgren ja liittojemme väkeä. Liittojemme edustajia on mukana myös ulosmarssitapahtumissa Helsingissä, Tampereella ja Turussa.  

Puheenjohtajamme Maria Löfgren on mukana Helsingin tapahtumassa Kolmen sepän patsaalla kello 15.15.

Tiedot ulosmarsseista ovat käytettävissä osoitteessa https://akava.fi/ajankohtaista/paremman-tyoelaman-puolesta-ulosmarssit-6-2/

Studiolähetys on osoitteessa https://www.mediaserver.fi/live/akava

Yhteyshenkilöt

viestintäjohtaja Jyrki Kemppainen
Puh. +358405597196