Akavalaiset tarttuivat Dansken tarjoukseen

Teologi Vesa Engström kiittää asioinnin helppoutta ja kannustaa akavalaisia ottamaan yhteyttä Danske Bankin Akava-tiimiin. Helmikuussa Akava-paketti sisältää asuntolainaa koskevan lisäedun.

13.2.2018

Vuokra-asunto vaihtui melkein samalta istumalta omaksi kodiksi, kun Vesa Engström oli keskustellut Danske Bankin palveluneuvojan kanssa. Akavalaisten liittojen jäsenille räätälöity paketti tuntui niin houkuttelevalle, että hän päätti puolisonsa kanssa keskittää perheen kaikki pankkiasiat Danske Bankiin.

– Vertailimme eri pankkien asuntolainaehtoja, ja kyllä Danske Bankin akavalaisille tarjoama marginaali osoittautui ylivoimaisen edulliseksi. Säästimme merkittävän summan jo siinä, ettei meidän tarvinnut maksaa mitään merkintä- ja perustamiskuluja, Engström kertoo.

Lainaehtoihin sisällytettiin myös joustovara: lyhennysvapaista kausista voidaan sopia myöhemmin, eikä muutoksista tarvitse maksaa.

– Emme vielä tiedä, minkälaisissa tilanteissa tulemme joustoja hyödyntämään. Monenlaisia syitä voi ilmaantua – edessä on kymmenien vuosien työura, joten sen vaiheita ja tulevia mahdollisia lisäopiskelu- tai muita tarpeita on nyt mahdoton ennustaa, Engström pohtii.

Vertaile ja ylläty iloisesti

Kirkon akateemisten liitossa asiantuntijana työskentelevä Engström kuvailee asiointia Danske Bankin kanssa mutkattomaksi. Palveluprosessi käynnistyi puhelimessa Akava-tiimin kanssa, ja eteni henkilökohtaiseen tapaamiseen kodin lähellä sijaitsevaan konttoriin.

– Ihan kaikkia akavalaisten etuja paikalliskonttorin palveluneuvoja ei tiennyt, mutta hän selvitti ne nopeasti Akava-tiimiltä. Me kirjoitimme nimemme muutamaan valtakirjaan, ja palveluneuvoja huolehti käyttötilien, arvo-osuustilien ja muiden palvelujen siirrosta entisistä pankeistamme Danske Bankiin.

– Yhtä jouhevasti sujui myös asuntolainasta sopiminen, Engström toteaA.

”Asiointi oli mutkatonta. Pian teimmekin jo puolisoni kanssa kaupat ensimmäisestä yhteisestä kodistamme”, kertoo Kirkon akateemisten Vesa Engström.

Engströmin lisäksi Akavan liittojen jäsenet ovat innostuneet sankoin joukoin tammikuun puolivälissä lanseeratusta uudesta jäsenedusta. Yhteistyön julkistuksen jälkeen Danske Bankiin on tullut tuhansia yhteydenottoja.

Danske Bankin rahoituspäällikkö Lavdim Osmani kertoo neuvottelevansa päivittäin Akavan liittojen jäsenille räätälöityyn pankkipalvelupakettiin sisältyvistä asuntolainaeduista.

– Jotkut haluavat jutella puhelimessa, toiset haluavat tapaamisen lähimpään Danske Bankin konttoriin. Monille käytännöllisintä on palveluneuvojamme tapaaminen omalta kotisohvalta verkon kautta.

Lainalupaus saman tien

Danske Bankin palveluneuvoja perehtyy sekä akavalaisen jäsenen lähitulevaisuuden ja pidemmän aikavälin tavoitteisiin.

”Perehdymme akavalaisen jäsenen lähitulevaisuuden ja pidemmän aikavälin tavoitteisiin. Myönteisen lainapäätöksen voi saada jo muutamassa tunnissa”, sanoo Danske Bankin Lavdim Osmani.

– Monille tulee yllätyksenä, että myönteisen lainapäätöksen voi saada jo muutamassa tunnissa. Sitäkään kaikki eivät tiedä, että hoidamme myös asiakkuuden siirron toisesta pankista Danske Bankiin. Haluamme tehdä asioinnin akavalaisille mahdollisimman helpoksi, Osmani sanoo.

– Ja nyt pari viikkoa on vielä voimassa lisäetu eli kun kilpailutat nykyisen asuntolainasi helmikuun aikana, saat erityistarjouksen, joka koskee Danske Bankiin siirrettäviä asuntolainoja, Osamani muistuttaa.

  • Teksti: Paula Launonen

Danske Bank palvelee akavalaisia

  • Akava-tiimi neuvoo sinua chatissa liittosi verkkosivuilla ja vastaa puhelintiedusteluihisi numerossa 0200 25880.
  • Asiakkaaksi kirjaudut verkossa nopeasti ja vaivattomasti.
  • Pankinvaihto hoidetaan puolestasi.
  • Asuntolaina aina parempaan hintaan – alennus asuntolainamarginaalista*
  • Toimitusmaksu ja järjestelypalkkio veloituksetta.
  • Porrastettu maksuohjelma.
  • Lyhennysvapaat** ilman kuluja (säästä 180 € joka kerta).
  • Päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta 25–50 % alennus.

* Asuntolainan saanti edellyttää myönteistä luottopäätöstä.
** Lyhennysvapaan saaminen vaatii erillisen päätöksen.

Danske Bankin ja Akavan yhteistyö ylitti pankin odotukset

Danske Bankin ja Akavan yhteistyön laajentaminen on ylittänyt pankin odotukset reilusti. Tammikuun 18. päivä julkistettu yhteistyö on poikinut jo tuhansia yhteydenottoja pankkiin. Asuntolainojen kysyntä oli kasvussa Danske Bankissa jo vuoden alussa. Yhteistyö Akavan kanssa on nostanut kysynnän täysin uudelle tasolle.

– Korkeakoulutettujen kasvanut kiinnostus palvelujamme kohtaan on ylittänyt reippaasti odotuksemme, sanoo Danske Bankin Suomen henkilöasiakasliiketoiminnan johtaja Kenneth Kaarnimo.

Lisätietoa Danske Bankin sivuilta: Jo tuhannet akavalaiset kilpailuttaneet lainansa

Lue lisää aiheesta