Akavan kehityspäälliköksi Ida Mielityinen

Akavan kehityspäälliköksi on valittu valtiotieteiden maisteri Ida Mielityinen. Mielityinen aloittaa tehtävässään 4. marraskuuta 2019 ja hän työskentelee järjestäytymisen tiimissä. Hänen tehtävänään on varmistaa, että Akava liittoineen palvelee nykyisiä ja tulevia jäseniä entistä paremmin muuttuvassa maailmassa.

4.11.2019

 

Mielityinen on työskennellyt Akavassa johtavana asiantuntijana vastuualueenaan koulutuspolitiikka.

– Akavalla on tärkeä tehtävä yhteiskunnassamme puolustaa korkeakoulutettujen asemaa ja hyvinvointia työelämässä. Meidän on jatkuvasti vakuutettava nykyiset jäsenemme jäsenyyden hyödyistä ja myös houkuteltava uusia jäseniä liittojen toimintaan mukaan. Tämä työ edellyttää uudenlaista yhteisöllistä toimintatapaa ja tiivistä yhteistä työtä Akavan sisällä. Olen äärimmäisen motivoitunut tästä tulevaisuustyöstä, iloitsee Ida Mielityinen.

– Akavassa on 36 liittoa. Yhteistyö, kehittäminen ja esimerkiksi järjestäytymiseen liittyvät tehtävät kannattaa tehdä yhdessä. Ida tuntee Akavan liitot hyvin ja pystyy uudessa tehtävässään kehittämään toimintaamme yhdessä liittojen ja asiantuntijoidemme kanssa, toteaa Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder.