Akavan opiskelijat hakee varapuheenjohtajia ja opiskelijaneuvoston jäseniä

Kiinnostaako opiskelijoiden työelämäedunvalvonta? Oletko timanttinen viestijä tai koulutuspoliittinen nero? Sykkiikö sydämesi akavalaisille liitoille ja paremmalle tulevaisuuden työelämälle?

8.11.2019

Hae Akavan opiskelijoiden varapuheenjohtajaksi tai opiskelijaneuvostoon

Akavan opiskelijoiden valtuuskunta kokoustaa viimeistä kertaa tänä vuonna perjantaina 29.11. Valtuuskunta valitsee kokouksessaan Akavan opiskelijoille uudet varapuheenjohtajat (2 henkilöä) sekä neuvoston (4 henkilöä) vuodelle 2020. Puheenjohtaja Maria Jokinen on ohjesäännön mukaisesti ilmoittanut jatkokaudestaan, joten puheenjohtajaa ei valita uudelleen vuodelle 2020.

Varapuheenjohtajiksi ja neuvostoon hakeville järjestetään vaalipaneeli 29.11. kello 12, jonka jälkeen siirrymme kokoustamaan. Vaalipaneeli ja kokous pidetään Porthanialla tilassa P674 osoitteessa Yliopistonkatu 3, Helsinki.

Hae varapuheenjohtajaksi

Akavan opiskelijoille valitaan kaksi varapuheenjohtajaa. Heidän tehtäviinsä kuuluu yhteistyössä puheenjohtajan kanssa johtaa ja ohjata Akavan opiskelijoiden toimintaa ja suunnitella sekä kehittää sitä. Yhdessä neuvoston kanssa puheenjohtajisto jakaa tehtäviä kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Akavan opiskelijoiden varapuheenjohtajana pääset hyödyntämään vahvuusalueitasi ja toteuttamaan itseäsi. Varapuheenjohtajan tehtävä tarjoaa näköalapaikan opiskelijoiden työelämäedunvalvontaan ja runsaasti mahdollisuuksia vaikuttaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteseen maria.jokinen@akava.fi viimeistään 28.11.2019 kello 15.

Hae opiskelijaneuvostoon

Akavan opiskelijoiden opiskelijaneuvosto on ollut toiminnassa vasta kaksi vuotta Akavan opiskelijoiden sisällä. Neuvoston tehtävä on tukea ja auttaa puheenjohtajistoa. Neuvostoon valitaan neljä jäsentä vuosittain ja heidän tehtävänsä vaihtelevat henkilökohtaisen kiinnostuksen ja vuosittaisten tarpeiden mukaan.

Tuoreena toimielimenä neuvoston asema kaipaa selkiyttämistä. Neuvostossa pääset rakentamaan Akavan opiskelijoista tehokkaampaa ja toimivampaa työelämäedunvalvojaa ja tekemään niitä juttuja, jotka sinua eniten motivoivat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen maria.jokinen@akava.fi viimeistään 28.11.2019 kello 15.

Hakija: varaathan kalenterista ennakkoon vapaaksi 7.–8.12.2019. Perehdytämme silloin uuden varapuheenjohtajiston ja neuvoston tehtäviinsä.

Lisätietoja: