Hae Akavan opiskelijoiden puheenjohtajistoon tai opiskelijaneuvostoon

Akavan opiskelijoiden valtuuskunta kokoustaa viimeistä kertaa nykyisellä kokoonpanollaan perjantaina 27.11.2020. Valtuuskunta valitsee kokouksessaan Akavan opiskelijoille uuden puheenjohtajan ja kaksi varapuheenjohtajaa sekä neljä jäsentä opiskelijaneuvostoon vuodelle 2021.

2.10.2020

Puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajiksi ja neuvostoon hakeville järjestetään vaalipaneeli 27.11. kello 13, jonka jälkeen siirrymme kokoustamaan.

Vaalipaneeli ja kokous pidetään Scandic Pasilassa osoitteessa Maistraatinportti 3, Helsinki.

Hae puheenjohtajaksi

Akavan opiskelijoille valitaan puheenjohtaja vuodelle 2021. Puheenjohtajan toimikausi on 1 + 1 vuotta siten, että puheenjohtajan pitää toimikauden ensimmäisen vuoden elokuussa ilmaista tahtonsa jatkaa tehtävässä vielä toinen vuosi.

Puheenjohtajan tehtäviin kuuluu yhteistyössä varapuheenjohtajien kanssa johtaa ja ohjata Akavan opiskelijoiden toimintaa ja suunnitella sekä kehittää sitä. Yhdessä opiskelijaneuvoston kanssa puheenjohtajisto jakaa tehtäviä kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan.

Akavan opiskelijoiden puheenjohtajana pääset hyödyntämään vahvuusalueitasi ja kehittymään. Puheenjohtajan tehtävä tarjoaa näköalapaikan opiskelijoiden työelämäedunvalvontaan ja lukuisia mahdollisuuksia vaikuttaa. Puheenjohtaja on mukana Akavan hallituksessa puhe- ja läsnäolo-oikeudella sekä Akavan johtoryhmässä ja eläkepoliittisessa toimikunnassa. Lisäksi Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja johtaa valtuuskuntaa, työjaostoa sekä opiskelijaneuvostoa.

Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja tehtävä on täysipäiväinen luottamustoimi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen maria.jokinen@akava.fi viimeistään 26.11.2020 kello 15.

Hae varapuheenjohtajaksi

Akavan opiskelijoille valitaan tulevalle kaudelle kaksi varapuheenjohtajaa. Heidän tehtäviinsä kuuluu yhteistyössä puheenjohtajan kanssa johtaa ja ohjata Akavan opiskelijoiden toimintaa ja suunnitella sekä kehittää sitä. Yhdessä opiskelija neuvoston kanssa puheenjohtajisto jakaa tehtäviä kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Akavan opiskelijoiden varapuheenjohtajana pääset hyödyntämään vahvuusalueitasi ja kehittymään. Varapuheenjohtajan tehtävä tarjoaa näköalapaikan opiskelijoiden työelämäedunvalvontaan ja runsaasti mahdollisuuksia vaikuttaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen maria.jokinen@akava.fi viimeistään 26.11.2020 kello 15.

Hae opiskelijaneuvostoon

Akavan opiskelijoiden opiskelijaneuvosto on ollut toiminnassa vasta kaksi vuotta Akavan opiskelijoiden sisällä. Neuvoston tehtävä on tukea ja auttaa puheenjohtajistoa. Neuvostoon valitaan neljä jäsentä vuosittain ja heidän tehtävänsä vaihtelevat henkilökohtaisen kiinnostuksen ja vuosittaisten tarpeiden mukaan.

Tuoreena toimielimenä neuvoston asema kaipaa selkiyttämistä. Neuvostossa pääset rakentamaan Akavan opiskelijoista tehokkaampaa ja toimivampaa työelämäedunvalvojaa ja tekemään niitä juttuja, jotka sinua eniten motivoivat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiosoitteeseen maria.jokinen@akava.fi viimeistään 26.11.2020 kello 15.

Hakija: varaathan kalenteristasi ennakkoon 11.–13.12.2020. Perehdytämme silloin uuden puheenjohtajiston ja neuvoston tehtäviinsä.

 

Lisätietoja: