Nälkäpäivä-keräys 24. – 26.9.: Verkkosivumme on kaapattu -hyvään tarkoitukseen

Lahjoita Suomen Punaisen Ristin kriisiavustustyöhön verkkosivujemme kautta.

24.9.2020

Tänään 24.9. on alkanut Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys. Akava on mukana #SPRTakeoverissa, jossa voit osallistua keräykseen verkkosivujemme kautta 24. – 26.9. Tuetaan yhdessä Suomen Punaisen Ristin kriisiavustustyötä maailmalla ja Suomessa!

Nälkäpäivä-keräys on Suomen Punaisen Ristin tärkein vuosittainen keräys, jossa kerätään varoja katastrofirahastoon.

– Nälkäpäivä-keräys tarjoaa mahdollisuuden tehdä lahjoituksen, jolla autetaan sotien ja luonnononnettomuuksien uhreja. Juuri nyt apua tarvitaan esimerkiksi eteläisessä Afrikassa, jossa yli 16 miljoonaa ihmistä kärsii vakavasta ruokapulasta. Suomessa Nälkäpäivään lahjoitetuilla varoilla autetaan esimerkiksi tulipalon uhreja ja ylläpidetään valmiutta auttaa poikkeusoloissa, sanoo Punaisen Ristin varainhankintajohtaja Sirpa Solehmainen.

#SPRTakeover tarkoittaa sitä, että näkyvyyttä lahjoittaneen yrityksen verkkosivuille tulevat ihmiset kohtaavat ilmoituksen, jossa heille tarjotaan mahdollisuutta osallistua Nälkäpäivän nettikeräykseen tai lahjoittaa kätevästi tekstiviestillä. Vierailija voi joko tehdä lahjoituksen heti, tai jatkaa vaivattomasti sivustolle sulkemalla ilmoituksen.

 

#SPRTakeover – Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys valtaa yritysten verkkosivut