Yhteenveto hallituksen kokouksesta 13/2020: ajankohtaisasiat ja kuntavaalitavoitteiden hyväksyminen

Akavan hallitus sai kokouksessaan 20. lokakuuta katsauksen muun muassa yhteiskunta- ja työmarkkinapoliittisesta tilanteesta ja hyväksyi kuntavaalitavoitteet. Kokouksessa valittiin Akavan hallituksen varapuheenjohtajaksi Ville-Veikko Rantamaula Timo Saranpään tilalle, jonka kausi Suomen Ekonomien puheenjohtajana on päättymässä. Lisäksi keskusteltiin Akavan strategiasta ja vastuullisuuslinjauksista sekä tulevan vuoden toiminnasta ja talousarviosta.

23.10.2020
Lue lisää

Yhteenveto hallituksen kokouksesta 12/2020: budjettiriihen päätökset ja jatkovalmistelu sekä EU-elvytysrahastojen varojen käyttö ja Akavan yrittäjyyspolitiikka keskustelussa

Akavan hallituksen kokouksessa 22. syyskuuta oli esillä budjettiriihen päätöksiin liittyvä jatkovalmistelu ja kokouksessa keskusteltiin Akavan ehdotuksista työllisyyspoliittisiksi toimiksi. Akavan hallitus hyväksyi syysliittokokouksen ennakkoilmoituksen. Kokouksen yhteydessä luovutettiin Pohjola Vakuutuksen lahjoittama tutkimusstipendi työelämätutkija Elina Juntuselle.

30.9.2020
Lue lisää

Yhteenveto Akavan hallituksen kokous 11/2020: yhteiskuntapoliittinen tilanne ja työllisyystoimet käsittelyssä ja strategian valmistelua

Akavan hallitus keskusteli ylimääräisessä kokouksessaan 10. syyskuuta ajankohtaisesta yhteiskunta- ja työmarkkinapoliittisesta tilanteesta sekä valmisteli Akavan linjauksia työllisyystoimista.

14.9.2020
Lue lisää

Yhteenveto Akavan hallituksen kokouksesta 10/2020: ajankohtainen yhteiskunnallinen ja työmarkkinatilanne sekä budjettiriihikannanotto

Akavan hallitus kuuli kokouksessa 10/2020 ajankohtaiskatsauksen yhteiskunnallisesta ja työmarkkinatilanteesta ja -keskustelusta, jossa esillä on ollut erityisesti ansiosidonnainen työttömyysturva. Hallitus päätti Akavan budjettiriihinkannanoton sisällöstä. Hallituksen kokous pidettiin 18. elokuuta.  

2.9.2020
Lue lisää

Yhteenveto Akavan hallituksen kokouksesta 9/2020: Ajankohtainen yhteiskunta- ja työmarkkinapoliittinen tilanne käsittelyssä

Akavan hallituksen kokouksessa 9/2020 käsiteltiin yhteiskunta- ja työmarkkinapoliittista tilannetta ajankohtaiskatsauksissa. Kokous pidettiin tiistaina 16. kesäkuuta etäkokouksena.

23.6.2020
Lue lisää

Yhteenveto Akavan hallituksen kokouksesta 8/2020: ajankohtaisaiheet, nimityksiä, liittokokouskutsu ja -esityslista

Akavan hallituksen kokous 8/2020 pidettiin 2. kesäkuuta etäkokouksena. Aiheina olivat ajankohtainen yhteiskunnallinen ja taloudellinen tilanne, liittokokousasiakirjojen vahvistaminen sekä hallitusohjelmaa koskevien linjausten valmistelu.

4.6.2020
Lue lisää