Tradenomiliitto TRAL: Nimityksiä TRALissa

Tradenomiliitossa on tehty nimityksiä: Sinikka Strömmer on nimitetty työsuhdelakimieheksi, Helna Luoto viestintäassistentiksi ja Anu Väätäjä viestintäjäjohtajaksi.

1.4.2019

Sinikka Strömmer työsuhdelakimieheksi

Sinikka Strömmer on nimitetty 1.4.2019 alkaen TRALin työsuhdelakimieheksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu jäsenten juridinen neuvonta työ- ja virkasuhdeasioissa sekä näihin liittyvien riita-asioiden hoitaminen. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus. Strömmer on aiemmin työskennellyt työoikeuden parissa ammattiliitossa sekä asianajotoimistossa.

Strömmerin tavoittaa numerosta 020 155 8810 ja sähköpostitse sinikka.strommer@tral.fi.

Helna Luoto viestintäassistentiksi

Helna Luoto on nimitetty viestintäassistentiksi 1.4.2019 alkaen. Luoto osallistuu liiton viestintäkanavien ylläpitoon ja sisällöntuotantoon, ylläpitää jakelulistoja, hallinnoi tapahtumakalenteria ja -kutsuja sekä tuottaa statistiikkaa viestinnän tarpeisiin. Aiemmin hän työskenteli Hämeen liitossa projektiassistenttina ja omaa viestintä- ja järjestökokemusta myös Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry:stä sekä Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto ARENE ry:stä. Viestintäassistentin tehtävä on TRALissa uusi.

Luodon tavoittaa jatkossa puhelimitse numerosta 050 476 1194 ja sähköpostitse helna.luoto@tral.fi.

Aleksi Rankka projektipäälliköksi

Aleksi Rankka on nimitetty projektipäälliköksi 1.3.2019 alkaen. Tehtävässään Rankka kehittää liiton palvelukonseptointia urapalvelujen ja työllistämistä edistävien palvelujen osalta sekä selvittää erilaisia palvelumalleja. Lisäksi hän vastaa alueellisten yhdistysten ja verkostojen tukitoimintojen kehittämisestä sekä osallistuu jäsenhankinnan käytännön tehtäviin.

Rankka siirtyy projektipäälliköksi opiskelijatoiminnan asiantuntijan tehtävästä. Tehtävä on määräaikainen.

Rankan tavoittaa puhelimitse jatkossakin numerosta 045 651 3026 ja sähköpostitse aleksi.rankka@tral.fi.

Anu Väätäjä viestintäjohtajaksi

Viestintäpäällikkö Anu Väätäjä on nimitetty viestintäjohtajaksi 1.3.2019 alkaen. Väätäjä toimii viestintäyksikön esimiehenä ja vastaa yksikön toiminnan kehittämisestä sekä jatkaa Tradenomi-lehden päätoimittajana. Lisäksi hän toimii Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n viestintäpäällikkönä oman toimensa ohessa.

Väätäjän tavoittaa jatkossakin numerosta 050 372 7395 ja sähköpostitse anu.vaataja@tral.fi.

Etsimme parhaillaan ura-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen kehittämään ja toteuttamaan työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyviä palvelujamme. Hakemukset 11.4.2019 kello 16.00 mennessä, lisätietoja verkkosivuiltamme.
Tradenomiliitto TRAL on tradenomi- ja tradenomi (ylempi AMK) -tutkinnon suorittaneiden oma ammattijärjestö. Edustamme ja palvelemme jäseniämme työelämään ja työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä. Edistämme tutkinnon tunnettuutta ja tradenomien urakehitysmahdollisuuksia. TRAL on lähes 33 000 jäsenellään Akavan viidenneksi suurin jäsenliitto.

tral.fi
facebook.com/tradenomiliitto
twitter.com/tradenomiliitto

Lue lisää aiheesta