Tärkeä Osa Minua

Akavan ja Akavan jäsenjärjestöjen #TärkeäOsaMinua -kampanja tuo toukokuussa esiin ammatillisen identiteetin merkitystä ja ammattiliittojen roolia ammatillisen identiteetin rakentajina. Kampanjan aikana pyydämme akavalaisia vastaamaan kysymykseen, millainen osa ammatillisella identiteetillä on siinä, keitä me olemme ihmisinä.

16.5.2022

Akavan ja Akavan jäsenjärjestöjen yhteinen Tärkeä osa minua -kampanja alkaa 16.5. Kampanjassa ovat mukana Akava ja Akavan 36 jäsenliittoa. Kampanjan kasvoina toimivat KM, esiintyjä Ernest Lawson ja VTM, toimittaja, kirjailija ja sosiaalisen median vaikuttaja Julia Thurén.

Tärkeä osa minua -kampanjan kasvoina toimivat KM, esiintyjä Ernest Lawson ja VTM, toimittaja, kirjailija ja sosiaalisen median vaikuttaja Ernest Lawson.

Ammatti-identiteetti on tärkeä osa korkeakoulutettujen kokonaisidentiteettiä. Akavan ammattiliitot tuntevat ihmisensä ja työskentelevät joka päivä tukeakseen oman jäsenkuntansa hyvinvointia niin työssä kuin yksityiselämässä. Ammattiliitoilla on paitsi tietoa myös ymmärrystä edustaa jäseniään. Akavan liitot vaikuttavat eri puolilla yhteiskuntaa aina siellä, missä eri alojen ja ammattilaisten ääntä halutaan ja pitää kuulla.

Nostamme esiin tarinoita 16.5.–30.5.  ammatti-identiteettien takaa, kun akavalaiset kertovat tarinoitaan urapoluista ja ammatillisen itsetunnon kehittymisestä. Seuraa kampanjaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #TärkeäOsaMinua.

Lisätietoja:

Eeva Karhamo

viestinnän asiantuntija

+358 50 322 6757

Jaana Ignatius

kehityspäällikkö

+358407002225

Lue lisää aiheesta