Mieleni terveys on #TärkeäOsaMinua -kampanja

Akavan käynnistämässä Mieleni terveys on #TärkeäOsaMinua -kampanjassa kutsumme opiskelijat ja nuoret jakamaan meille kokemuksensa siitä, mitkä asiat haastavat heidän hyvinvointiaan.

16.5.2022

Maailma, johon korkeakouluopiskelija valmistuu, näyttää hyvin erilaiselta kuin ennen. Työelämä on jatkuvassa muutoksessa ja nuoriin kohdistuu monia paineita. Nuoria kuormittavat muun muassa opintojen ja työelämän yhteensovittaminen, taloudellinen epävarmuus, mielenterveysongelmat ja jaksaminen sekä työllistymisen haasteet. Tulevaisuus näyttää monin tavoin epävarmalta.

Maalis- ja huhtikuun aikana kutsumme nuoret  www.tärkeäosaminua.fi -sivulle kertomaan, mikä haastaa heidän hyvinvointiaan. Kokoamme kampanjasivun kautta kerätyt nuorten kokemukset yhteen ja muotoilemme vuoden 2024 aikana ratkaisuja nuoria haastaviin asioihin. Toimitamme tietoa nuorten tilanteesta sekä ratkaisuistamme tasavallan presidentille, valituille kansanedustajille ja ministereille syksyllä 2024.

Haluamme olla läsnä nuorten arjessa ja välittää viestin, että kuulemme ja näemme heidät sekä olemme aidosti kiinnostuneita siitä, miten nuoret voivat. Ammattiliitoilla on tärkeä rooli kestävän, aidosti tasa-arvoisen ja hyvinvointia edistävän työelämän rakentamisessa.

Seuraa kampanjaa sosiaalisessa mediassa tunnisteella #TärkeäOsaMinua.

Lisätietoja:

Eeva Karhamo

viestinnän asiantuntija

+358 50 322 6757

Jaana Ignatius

kehityspäällikkö

+358 40 700 2225

Lue lisää aiheesta