Tiedotteet ja uutiset

Tällä sivulla on käytettävissä Akavan tuoreimmat tiedotteet ja uutiset sekä Akavan liittojen uusimmat uutiset.

9.9.2019

Uusimmat tiedotteet

Akavan uusi puheenjohtaja on Maria Löfgren

Akavan liittokokous valitsi Maria Löfgrenin Akavan puheenjohtajaksi. Liittokokous äänesti valinnasta ja vaali ratkesi Löfgrenin hyväksi ensimmäisellä kierroksella hänen saatuaan 514 ääntä. Hänen puheenjohtajakautensa alkaa heti ja jatkuu keväällä 2024 pidettävään liittokokoukseen asti.
Lue lisää »

Uusimmat uutiset

Akavan varapuheenjohtajat: Huomio keskitettävä Akavan tulevaan kehittämiseen ja uuden puheenjohtajan valintaan

Akavan varapuheenjohtajat keskustelivat kokouksessaan 26.9. uuden puheenjohtajan valinnasta ja sen merkityksestä Akava-yhteisölle ja akavalaisille. Kokouksessa esillä oli myös nykyisen puheenjohtajan Sture Fjäderin aktiivinen kampanjointi ja osallistuminen keskusteluun sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun hän ilmoitti asettuvansa ehdolle eduskuntavaaleissa.
Lue lisää »

Uusimmat uutiset Akavan liitoista

AKY – Akavalaiset yrittäjät: Kuluttajansuojalain uudistus heikentää sekä asiakkaan että yrittäjän asemaa

Kuluttajansuojalaki uudistuu vuoden 2023 alussa. Uudistus vaikuttaa yksityisiin sosiaali- ja terveyspalveluihin, kuten psykoterapiaan, puheterapiaan, toimintaterapiaan ja fysioterapiaan. Lakiuudistus heikentää asiakaslähtöisyyttä ja yrittäjän asemaa. Terapiapalveluissa on tähän saakka voitu sopia asiakkaiden peruutuskäytännöistä ja mahdollisista korvauksista asiakaslähtöisesti, asiakkaan yksilöllinen tilanne huomioiden.
Lue lisää »