Akava Leadership -verkkoseminaari 29.5.2020: Pakotettu etätyö – uhka vai mahdollisuus?

Perjantaina 29.5. keskustellaan johtamisesta. Onko pakotettu etätyö meille uhka vai mahdollisuus? Tarjolla on kokemuksia etäjohtamisesta ja tietoa lainsäädännöstä. Tervetuloa mukaan, jos johtamisen ja työelämän teemat kiinnostavat. Akava Leadershipin verkkoseminaari on maksuton ja kaikille avoin. Keskustelemassa ovat Karoliina Huovila, työmarkkinajohtaja, Esimiehet ja asiantuntijat YTY ja Suvi Eriksson, urapalveluiden johtaja, Suomen Ekonomit....

2.6.2020

Perjantaina 29.5. keskustellaan johtamisesta. Onko pakotettu etätyö meille uhka vai mahdollisuus? Tarjolla on kokemuksia etäjohtamisesta ja tietoa lainsäädännöstä. Tervetuloa mukaan, jos johtamisen ja työelämän teemat kiinnostavat. Akava Leadershipin verkkoseminaari on maksuton ja kaikille avoin.

Keskustelemassa ovat Karoliina Huovila, työmarkkinajohtaja, Esimiehet ja asiantuntijat YTY ja Suvi Eriksson, urapalveluiden johtaja, Suomen Ekonomit. Tilaisuuden juontaa erityisasiantuntija Miika Sahamies Akavasta.

Johtamisen ja esihenkilötyön Akava Leadership -verkostoon voit tulla mukaan myös LinkedInissä: https://www.linkedin.com/company/26246443/ Verkostossa on mukana jo yli 1 100 työelämäteemoista kiinnostunutta.

Lue lisää aiheesta