Akavan verkkoseminaari 11.6.2020: Sote-esimiestyö ja johtaminen poikkeustilanteessa

Akava järjesti verkkoseminaarin sote-esimiestyö ja johtamisesta poikkeustilanteessa yhdessä jäsenliittojensa kanssa. Kolme sote-johtamista ja -esimiestyötä tarkastelevaa asiantuntijaa keskusteli muun muassa siitä, mitä johtamiseen liittyviä asioita poikkeusaika on tehnyt näkyväksi ja mitä opitusta he haluaisivat säilyttää arjessa jatkossakin.

12.6.2020

Akava-yhteisön webinaari to 11.6. klo 10-11:
Sote-esimiestyö ja johtaminen poikkeustilanteessa

Kulunut koronakevät on vaatinut kaikilta venymistä ja uuteen hyppäämistä. Miten kevät on vaikuttanut esihenkilötyöhön sote-alalla? Tervetuloa mukaan ilmaiseen ja avoimeen webinaariin sotejohtamisesta torstaina 11.6. klo 10-11!

Lähiesimiehet ovat olleet kovilla poikkeustilanteessa, jota ei helpota se, että poikkeuslainsäädäntöä on voimassa. Tilanne on vaatinut venymistä ja uuteen hyppäämistä ja tuonut mukanaan monenlaista kuormitusta. Webinaarissa keskustellaan mm. kuormituksen hallinnasta ja asiantuntijatyön ja asiantuntijoiden johtamisesta.

Webinaarin järjestäjinä ovat Keva, Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry, Suomen Terveydenhoitajaliitto ja Kuntoutusalan Asiantuntijat ry. Keskustelun juontaa Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:n puheenjohtaja Satu Pulkkinen.

Lue lisää aiheesta