Akavan verkkoseminaari 2.9.2020: Jaksaminen ja kuormitus vaativassa asiantuntijatyössä

Keskiviikkona 2.9. klo 11–12 Akava järjesti verkkoseminaarin ”Jaksaminen ja kuormitus vaativassa asiantuntijatyössä” Millaisia haasteita koronakevät ja etätyö ovat tuoneet erityisesti esimiestyöhön ja asiantuntijatyöhön? Miten kuormitusta voi vähentää ja hyvinvointia tukea? Miten otetaan huomioon kognitiivinen ergonomia? Mukana tilaisuudessa ovat Someron kaupunki ja Työterveyslaitos. Tarjolla on tutkittua tietoa, kokemuksia ja työkaluja hyvinvoinnin...

9.9.2020

Keskiviikkona 2.9. klo 11–12 Akava järjesti verkkoseminaarin ”Jaksaminen ja kuormitus vaativassa asiantuntijatyössä”

Millaisia haasteita koronakevät ja etätyö ovat tuoneet erityisesti esimiestyöhön ja asiantuntijatyöhön? Miten kuormitusta voi vähentää ja hyvinvointia tukea? Miten otetaan huomioon kognitiivinen ergonomia?

Mukana tilaisuudessa ovat Someron kaupunki ja Työterveyslaitos. Tarjolla on tutkittua tietoa, kokemuksia ja työkaluja hyvinvoinnin tueksi.

Studiossa jaksamisesta ja kuormituksesta keskustelevat Someron kaupungin hallintojohtaja Hanna Saarni, vanhempi asiantuntija Pauliina Mattila-Holappa Työterveyslaitoksesta ja johtava asiantuntija Hanna-Maija Kause Akavasta.

Työterveyslaitos on tehnyt tutkimuksen koronakevään työhyvinvoinnista. Kuulemme webinaarissa sen tuloksista. Esittelyssä on myös Työterveyslaitoksen Hyvän mielen työpaikka -hankkeessa valmisteltu työkalupakki, joka on koottu esihenkilöille hyvän mielenterveyden edistämiseen työpaikoilla.

Lue lisää aiheesta