Akavan verkkoseminaari 24.4.2020: Miten työsuojelu toteutuu, kun työtä tehdään kotona?

Perjantaina 24.4. klo 13 – 14 keskusteltiin kuormituksesta ja hyvinvoinnista etätyössä. Miten työsuojelu toteutuu, kun työtä tehdään kotona? Keskustelemassa olivat työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä Farmasialiitosta ja johtava asiantuntija Hanna-Maija Kause Akavasta. Webinaarin juontajana oli työelämäasioiden päällikkö Lotta Savinko Akavasta. Chat-kysymyksissä vastaajina olivat asiamies Sirkku Pohja, Tekniikan akateemiset TEK, kehittämisasiantuntija Juho Korpi,...

28.5.2020

Perjantaina 24.4. klo 13 – 14 keskusteltiin kuormituksesta ja hyvinvoinnista etätyössä. Miten työsuojelu toteutuu, kun työtä tehdään kotona? Keskustelemassa olivat työmarkkinajohtaja Minna Hälikkä Farmasialiitosta ja johtava asiantuntija Hanna-Maija Kause Akavasta. Webinaarin juontajana oli työelämäasioiden päällikkö Lotta Savinko Akavasta.

Chat-kysymyksissä vastaajina olivat asiamies Sirkku Pohja, Tekniikan akateemiset TEK, kehittämisasiantuntija Juho Korpi, Suomen Fysioterapeutit ja erikoispsykologi Janne Riste, Psykologiliitto.

Lue lisää aiheesta