Osaamisesta kasvua

Muistutamme Osaamisesta kasvua -kampanjassa yhdessä liittojemme kanssa, että jokaisella on oikeus oppia työssään ja kehittää ammatillisia taitoja monipuolisesti myös työn ulkopuolella. Haasta mukaan muita ja käytä tunnisteita #HaluOppia ja #OsaamisestaKasvua.

1.12.2020

Suomen nousu rakentuu osaamiselle. Me suomalaiset haluamme aina oppia uutta. Jo lapsena tiedämme, että jokaisella meistä on mahdollisuus saavuttaa oma unelmatyö, olipa se lääkäri, pankkiiri, sairaanhoitaja, poliisi, koodari, kirjastonhoitaja, opettaja tai insinööri.

Suomalaisten halu oppia uutta ansaitsee tukensa yhteiskunnalta ja työnantajilta. Jokaisella pitää olla oikeus oppia omassa työssään ja kehittää ammatillisia taitoja monipuolisesti myös työn ulkopuolella.

Koronakriisistäkin voimme nousta osaamisella, joka versoo ympärilleen kasvua. Siksi haluamme kutsua sinut osallistumaan kampanjaan. Kampanja-aika on 1.–11. joulukuuta.

Kerro omissa kanavissasi, mitä osaaminen sinulle merkitsee ja mitä haluat seuraavaksi oppia. Haasta mukaan muita ja käytä tunnisteita #HaluOppia ja #OsaamisestaKasvua.

Osaamisesta ja sen vahvistamisesta saamme kasvua yksilöinä, mutta myös yhteiskunnalle, taloudelle ja Suomelle. Osaajien maalle.

Lisätietoja:

Elina Sojonen

johtava asiantuntija

+358 44 582 7466

Lue lisää aiheesta