Webinaari 2.9.: Jaksaminen ja kuormitus vaativassa asiantuntijatyössä

Keskustelussa ovat koronakevään ja etätyön myötä tulleet haasteet erityisesti esimies- ja asiantuntijatyössä. Mukana Someron kaupunki ja Työterveyslaitos.

26.8.2020

Millaisia haasteita koronakevät ja etätyö ovat tuoneet erityisesti esimiestyöhön ja asiantuntijatyöhön? Miten kuormitusta voi vähentää ja hyvinvointia tukea? Miten otetaan huomioon kognitiivinen ergonomia?

Näistä keskustelemme keskiviikkona 2.9. klo 11. Tervetuloa osallistumaan webinaariin: http://bit.ly/Jaksaminenjakuormitus

Mukana tilaisuudessa ovat Someron kaupunki ja Työterveyslaitos. Tarjolla on tutkittua tietoa, kokemuksia ja työkaluja hyvinvoinnin tueksi.

Studiossa jaksamisesta ja kuormituksesta keskustelevat Someron kaupungin hallintojohtaja Hanna Saarni, vanhempi asiantuntija Pauliina Mattila-Holappa Työterveyslaitoksesta ja johtava asiantuntija Hanna-Maija Kause Akavasta.

Työterveyslaitos on tehnyt tutkimuksen koronakevään työhyvinvoinnista. Kuulemme webinaarissa sen tuloksista. Esittelyssä on myös Työterveyslaitoksen Hyvän mielen työpaikka -hankkeessa valmisteltu työkalupakki, joka on koottu esihenkilöille hyvän mielenterveyden edistämiseen työpaikoilla.

Lue lisää aiheesta