Akavan opiskelijoiden puheenjohtajaksi Nicole Ojala

Akavan opiskelijat on valinnut puheenjohtajaksi vuodelle 2023 Nicole Ojalan, joka edustaa opiskelijatoiminnassa Insinööriliittoa. Varapuheenjohtajiksi valittiin Eppu Åberg ja Saska Kurki.

25.11.2022

Nicole Ojala opiskelee insinööriksi sähkövoimatekniikan alalla Metropolia-ammattikorkeakoulussa. Hän on Akavan opiskelijoiden valtuuskunnan jäsen, Insinööriliiton hallituksen jäsen ja toimii Insinööriopiskelijaliiton puheenjohtajana vuonna 2022.

– Tulevalla kaudella käsitellään paljon tärkeitä, jokaista opiskelijaa koskevia asioita. Ensisijaisesti on keskityttävä oleellisimpaan: opiskelijan hyvän arjen edellytyksiin. Opiskelijoiden toimeentulon, hyvinvoinnin ja jaksamisen parantamiseen on panostettava. Jos opiskelijat ovat työelämään siirtyessään uupuneita, syntyy suuremmat kulut kuin ongelmien ennaltaehkäisyllä, sanoo Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja Nicole Ojala.

Akavan opiskelijoiden ensimmäinen varapuheenjohtaja Eppu Åberg opiskelee tradenomiksi ja on Tradenomiliiton jäsen. Toinen varapuheenjohtaja Saska Kurki opiskelee sairaanhoitajaksi ja kuuluu Akavan sairaanhoitajat ja Taja ry:hyn.

Opiskelijaneuvoston jäseneksi valittiin Juuso Janhunen (Akavan Erityisalat), Heidi Nurmi (Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut), Rosamari Rissanen (Tradenomiliitto) ja Kerttu Leutola (Insinööriliitto).

Akavan opiskelijoiden uusien toimijoiden kausi alkaa 1. tammikuuta 2023.

Akavan opiskelijoiden valtuuskunta teki valinnat kokouksessaan 25. marraskuuta 2022.

Lisätiedot

Nicole Ojala, Akavan opiskelijoiden puheenjohtaja, puh. 045 698 6370

Eppu Åberg, Akavan opiskelijoiden 1. varapuheenjohtaja, 040 414 7397

Saska Kurki, Akavan opiskelijoiden 2. varapuheenjohtaja, 044 303 2400