Akava ja Akavan jäsenliitot Pride 2024 -tapahtumassa

Akava ja Akavan jäsenliitot ovat mukana Helsinki Pride 2024 -tapahtumassa.

1.6.2024

Tämän vuoden tapahtuman teemana on Rauhan ja toivo. Akava ja Akavan jäsenliitot edistävät yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa viestintänsä ja tapahtumiensa kautta Pride kuukauden aikana sekä osallistumalla Pride-kulkueeseen. 29.6.

Akavan ja Setan yhteinen inklusiivisuuskoulutus 5.6.2023 Teamsissa

Järjestämme 5.6. kello 15-16 Sateenkaari työelämässä -koulutuksen Akavan jäsenliittojen jäsenille, kumppaneille ja sidosryhmille.

Koulutuksen aiheita:

  • Miten sateenkaari-ihmisillä menee työelämässä?
  • Miten jokainen voi osaltaan edistää sateenkaari-ihmisten hyvinvointia työpaikalla?
  • Millaisia erityistarpeita sukupuolivähemmistöihin kuuluvilla voi olla? Saat koulutuksesta vinkkejä työkulttuurin kehittämiseen sateenkaariystävällisempään suuntaan.

Kouluttajana toimii Setan koulutusasiantuntija Venla Suutari. Koulutus on ilmainen ja liitot voivat jakaa kutsua halutessaan esimerkiksi jäsenille, luottamushenkilöille, sidosryhmille ja kumppaneille.

Teams-linkki koulutukseen tässä.

 

Kutsu: Sateenkaari-ihmisten ääni kuuluviin työpaikoilla 25.6.

Palkansaajien keskusjärjestöjen SAK:n, Akavan ja STTK:n Helsinki Pride -viikon työelämätapahtumassa pohditaan, miten sateenkaari-ihmisten ääni saadaan paremmin kuuluviin työpaikoilla. Teemoina ovat muun muassa sateenkaari-ihmisten toimijuus, monimuotoisen työyhteisön johtaminen sekä perheiden moninaisuuden huomioiminen työelämässä ja työehtosopimuksissa.

Työelämätapahtuma järjestetään tiistaina 25.6. kello 10–12. Tilaisuus järjestetään Hobo-hotellissa (Kluuvikatu 4), joka toimii myös Helsinki Pride housena. Tilaisuuden ohjelma alkaa kello 10.30 ja sitä ennen tarjolla on vegaanista aamiaista kello 10 alkaen.

Tilaisuudessa aiheesta keskustelemassa ovat

  • Kelan sateenkaariverkoston vetäjä Kaaren Erhola
  • Setan koulutusasiantuntija Venla Suutari
  • Monimuotoisten perheiden työelämän erityisasiantuntija Tiina-Emilia Kaunisto ja
  • Työelämävaikuttaja, Juho Salmi, tuotepäällikkö, Bolt.Works

Paneelikeskustelun vetää Palvelualojen ammattiliitto PAMin yhteiskuntasuhteiden vastaava Elin Blomqvist-Valtonen.

Tilaisuutemme on esteetön ja noudatamme turvallisemman tilan periaatteita.

Ruokahävikin vähentämiseksi arvostamme ennakkoilmoittautumista, mutta olet tervetullut mukaan paikalle myös ilmoittautumatta.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta.

Psjk-pride 2024

 

Lämpimästi tervetuloa Akavan Pride-etkoille lauantaina 29.6.!

Aika: Lauantaina 29.6.2024 kello 9.30
Paikka: Ravintola Sunn, Aleksanterinkatu 26 Helsinki

Akava ja jäsenliitot osallistuvat jälleen Helsinki Pride -kulkueeseen kesäkuun viimeisenä lauantaina. Tervetuloa valmistautumaan kulkuetunnelmaan Akavan etkoilla Ravintola Sunnin herkullisella brunssilla lauantaina 29.6. kello 9.30–12. Etkot tarjoavat Akavan ja liittojen henkilöstölle tilaisuuden nauttia maistuvasta ruuasta, vaihtaa kuulumisia ja ladata juhlamieltä ennen kulkueen alkua.

Brunssin jälkeen siirrymme kulkueen aloituspaikalle, josta jatkamme marssia perinteisessä palkansaajajärjestöjen blokissa. Kulkueen tarkemmat aikataulut ja järjestelyt vahvistetaan myöhemmin.

Toivomme ilmoittautumista hävikin vähentämiseksi, mutta etkoille saa ehdottomasti osallistua myös spontaanisti.

Ilmoittaudu mukaan etkoille tästä linkistä.

 

Akavan jäsenliittojen Pride-tapahtumia

Juristiliiton Pride-aamupala: Sateenkaareva työelämä

Juristiliitto ja Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA ry järjestävät yhteisen Pride-aamupalatilaisuuden Helsingissä. Tule kuulemaan kiinnostavia puheenvuoroja ja tapaamaan liittojen jäseniä! Tapahtumasta saat ajatuksia siihen, miten jokainen meistä voi toimia tasa-arvoisemman ja yhdenvertaisemman yhteiskunnan ja työelämän eteen.

Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 10.6. Lisää tietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen >>

Lue lisää aiheesta