Akavan Erityisalat: Vahvistamme tiedontuotantoa – Hanna Koskenheimo asiantuntijaksi

Valtiotieteen maisteri Hanna Koskenheimo aloittaa tiedontuotannon sekä työvoima- ja koulutuspolitiikan asiantuntijana Akavan Erityisaloissa 8. tammikuuta 2020.

20.12.2019

Koskenheimon tehtäviin kuuluvat tutkimus ja tiedontuotanto sekä näiden alueiden koordinointi liittoyhteisössämme. Toimenkuvaan kuuluvat myös työvoima- ja koulutuspolitiikka sekä jäsenten tilastollinen palkkaneuvonta.

Koskenheimo siirtyy Akavan Eritysaloihin Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty ry:stä, jossa hän työskenteli yli kymmenen vuoden ajan. Siellä Koskenheimo toimi sekä työmarkkinatutkijan että työmarkkina-asiamiehen tehtävissä. Koulutukseltaan hän on valtiotieteiden maisteri.

– Minusta on hienoa päästä työskentelemään Akavan Erityisalojen tutkimustoiminnan parissa. Työ moniammatillisessa liitossa on minulle tuttua ja odotan innolla, että pääsen perehtymään jäsenyhdistysten erityiskysymyksiin. Tosin tuleva työmarkkinakierros varmasti määrittää ensi kevään työtahtia, Koskenheimo kertoo.

Viime vuosien erityisiksi ammatillisiksi kiinnostuksen kohteikseen Koskenheimo listaa muun muassa työmarkkinatutkimukset ja palkkatilastot sekä ammatillisuuteen, vastuullisuuteen, kansainväliset asioihin, yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon liittyvät kysymykset.

Vapaa-aikanaan Hanna Koskenheimo harrastaa mökkeilyä, erilaisia kulttuuririentoja, palstaviljeltyä, marttailua, lavista sekä käsitöitä.

Yhteystiedot: hanna.koskenheimo@akavanerityisalat.fi, @HKoskenheimo (puhelinnumero tiedotetaan myöhemmin)

Tiedotteen alkuperäinen julkaisuaika 19.12.2019.