Tradenomiliitto TRAL: Nimitys Tradenomeissa

Tuomas Meriniemi on aloittanut 12.9. työnsä toimistollamme erityisasiantuntijana. Vaikuttamis- ja edunvalvontatiimimme jäsenenä hän vastaa koulutus-, työllisyys- ja elinkeinopoliittisten linjaustemme valmistelusta ja toteuttamisesta sekä toimii edustajanamme erilaisissa aiheeseen liittyvissä työryhmissä. Meriniemi tekee jatkossa tiivistä yhteistyötä ammattikorkeakoulujen kanssa tutkinnon kehittämiseksi sekä uudenlaisten yhteistyömuotojen löytämiseksi. Vastuualueidensa osalta hän myös kouluttaa ja neuvoo jäseniämme.

14.9.2022

Aiemmin Meriniemi työskenteli parin vuoden ajan järjestökoordinaattorina neuvottelujärjestössämme Ylemmät Toimihenkilöt YTN:ssä. Sitä ennen työkokemusta järjestö- ja vaikuttamistehtävistä on kertynyt mm. Suomen Keskustasta ja Keskustanuorista. Akavayhteisö on myös ennalta tuttu, sillä hän toimi Akavan opiskelijavaltuuskunnan puheenjohtajana 2009-2010 ja vuonna 2009 Akavan projektiasiamiehenä.

Lisätiedot
Tuomas Meriniemi
p. 040 357 2628

 

Tradenomit on tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on noin 33 000 yhteisössämme.
tradenomi.fi