Tradenomit: Juha Hämäläinen opiskelija-asiantuntijaksi

Tradenomi Juha Hämäläinen on nimitetty uudeksi opiskelija- ja nuorisoasiantuntijaksemme ja hän aloitti työnsä 3.1.2022. Hän toimii samalla myös Tradenomiopiskelijoiden toiminnanjohtajana.

13.1.2022

Hämäläinen vastaa tehtävässään muun muassa opiskelija- ja nuorisotoimintamme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, sidosryhmäyhteistyöstä, opiskelija-aktiiviemme kouluttamisesta sekä jäsenhankinnasta. Lisäksi toiminnanjohtajan roolissa hän huolehtii Tradenomiopiskelijoiden hallinnon ja talouden sujuvuudesta.

Hämäläinen valmistui tradenomiksi Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2021. Hän on aiemmin työskennellyt palkkahallinnon, rahoitusalan sekä toimisto- ja asiakaspalvelutehtävissä.

Jatkossa hänet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta juha.hamalainen@tradenomi.fi ja puhelimitse numerosta 050 543 9226.

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on lähes 33 000 yhteisössämme. tradenomi.fi