Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY vaihtoi nimeään: Olemme nyt Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry on ottanut käyttöön uuden nimen, Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry. Yhdistyksen kevätkokouksessa 2023 hyväksyttiin yksimielisesti hallituksen esitys liiton uudeksi nimeksi sekä päätettiin, että liiton uusi nimi ja ilme otetaan käyttöön syyskokouksen yhteydessä marraskuussa 2023.

15.11.2023

Keskustelua liiton nimestä on käyty pitkään. Liiton toiminnanjohtaja Mats Nyman kiitää kaikkia keskusteluun osallistuneita.

– Jatkossa olemme siis kaikessa viestinnässä Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry. Nimenmuutoksen tavoiteena on kiteytää ja kirkastaa liiton brändiä sekä päivitää sitä sukupuolineutraalimmaksi.

Uusi nimi otetaan käytöön liiton yhteystietojen, julkaisujen, tapahtumien ja palvelujen yhteydessä 15.11.2023 alkaen.

Sähköpostiosoiteet ovat muuttuneet muotoon etunimi.sukunimi@asia.fi. Muutos koskee myös kaikkia yleisiä sähköpostiosoiteita.

Asiantuntijat ja Esihenkilöt ASIA ry on asemapohjainen akavalainen liitto, jolla on 11 000 jäsentä. Jäsenet toimivat esihenkilöinä ja asiantuntijoina muun muassa teknologiateollisuudessa, kaupan alalla, tietotekniikan palvelualalla, finanssi-, urheilu- ja ilmailualalla. www.asia.fi