Nenäpäivä 13.11.2020: Hauska auttaa

Nenäpäivää tarvitaan tänä syksynä enemmän kuin koskaan. Tule mukaan lahjoittamaan esimerkiksi Akavan nettilippaan kautta! Tuetaan yhdessä maailman lasten tulevaisuutta.

11.11.2020

Vuoden synkin perjantai 13. marraskuuta kääntyy Onnenpäiväksi, kun Nenäpäivä tarjoilee Ylen välityksellä kotikatsomoihin hersyvää huumoria, koskettavia tositarinoita ja mahdollisuuden auttaa maailman lapsia. Koko ilta jännitetään tuttuun tapaan lahjoituspotin kertymistä.

Nenäpäivää tarvitaan tänä syksynä enemmän kuin koskaan: lahjoituksilla tuetaan maailman kaikkein heikoimmassa asemassa olevia lapsia, joiden tilannetta korona on entisestään hankaloittanut.

Akava on tänäkin vuonna mukana Nenäpäivässä. Voit lahjoittaa Akavan Nenäpäivä-nettilippaan kautta tästä linkistä: https://nenapaiva.fi/nettilipas/105508

Pienikin lahjoitus auttaa.

Apu perille kehitysyhteistyöhankkeilla

Nenäpäivää vietetään, jotta jokaisella maailman lapsella olisi mahdollisuus hyvään ja turvattuun elämään. Nenäpäivän lahjoitusten avulla yhä useampi lapsi pääsee kouluun, saa riittävästi ravintoa, rokotetaan tappavien tautien ehkäisemiseksi ja kasvaa turvatummassa ympäristössä. Kriisitilanteissa Nenäpäivän varoilla pyritään turvaamaan elämän edellytyksiä ja suojelemaan lapsia.

Vuosien varrella Nenäpäivän vietolla on autettu miljoonia lapsia. Yli miljoonaa lasta on tuettu koulutiellä, ja kouluja ja päiväkoteja on rakennettu 9000. Nenäpäivän lahjoitusten ansiosta yli 100 000 ihmistä on saanut puhdasta juomavettä ja ainakin 1,7 miljoonaa puuta ja kasvia on istutettu.

Nenäpäivän avun vie perille yhdeksän suomalaista järjestöä, joiden ammattitaidolla maailmaa muutetaan kestävästi paremmaksi. Nenäpäivän varoin autetaan lapsia kehitysyhteistyöhankkeilla 17 eri maassa Afrikassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa.

 

https://nenapaiva.fi/