Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO sovittelulautakunnan kuultavana torstaina – tietoa jatkosta luvassa perjantaina

JUKO oli sovittelulautakunnan kuultavana torstaina iltapäivällä 5. toukokuuta. Lautakunta on tehnyt tiiviisti työtään ja valmistellut sovintoehdotusta.

6.5.2022

Sovittelulautakunta jatkaa työtään edelleen ja aikoo kertoa huomenna perjantaina aikataulun, milloin se antaa sovintoehdotuksensa.

Palkkapäivä-mielenilmaus Helsingissä perjantaina

Perjantaina on JUKOn, JHL:n ja Jytyn yhteinen #Palkkapäivä-tapahtuma Narinkkatorilla Helsingin Kampissa kello 13–15.

Tapahtuma alkaa marssilla, johon kokoonnutaan Töölössä Kisahallin takana kello 11 alkaen. Marssi lähtee Kisahallilta kello 12 ja etenee Mannerheimintietä. Kulkue pysähtyy Eduskuntatalon edessä tervehtimään kansanedustajia noin kello 12.30–12.45.

JUKO | Palkkapäivä-lakkotapahtuma kokoaa kunta-alan työntekijät Helsinkiin perjantaina

Lakot kymmenessä kaupungissa

JUKOn sekä ammattiliittojen JHL ja Jyty lakko on meneillään 3.–9. toukokuuta kymmenessä kaupungissa.

Myös koko kunta-alaa koskeva ylityö- ja vuoronvaihtokielto jatkuu edelleen.

#neuvotellen2022 Twitterissä ja Facebookissa

Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO edustaa virka- ja työehtosopimuksillaan 200 000:ta akavalaista. JUKO sopii työsuhteiden ehdoista kunnissa, valtiolla, yliopistoissa, kirkossa ja Avainta-aloilla sekä Kansallisgalleriassa ja Työterveyslaitoksella.

Kerromme kuntasektorin sopimusneuvotteluista kotisivullamme www.juko.fi. Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä @JUKOry aihetunnisteilla #neuvotellen2022 #kunta. Erityisesti nuorille suunnattu neuvottelusisältö Instagramissa @juko_ry.

Lue lisää aiheesta